yellow line orange line red line

Boventoon-Concert

Klankschalen


Bijeenkomst

Maandelijks een meditatief zondagmorgen-concert met Erik Karsemeijer.
Verfijnde boventoonzang begeleid door zachte klanken van Tanpura, gongs en klankschalen.

Erik Karsemeijer is musicus en boventoonzanger. Vanuit een klassiek muzikale achtergrond ontwikkelde hij z?n voorliefde voor percussieve instrumenten uit andere culturen. Na vele jaren als studiomuzikant werkzaam te zijn geweest, ontstond steeds meer het verlangen zijn muzikale aspiraties op andere manieren uit te drukken.
In 1985 ontdekte hij de ?singing bowls? en bekwaamde zich in de kunst van het boventoonzingen. Na het volgen van een opleiding muziekmeditatie en intu´tief musiceren ontwikkelde hij zich als een ?Musicus in Meditatie?.

Een concert van Erik Karsemeijer wordt vaak ervaren als een imaginaire reis door innerlijke landschappen. De stem wordt omlijst door boventoonrijke klanken van Tibetaanse en Nepalese klankschalen, waarbij intu´tieve liederen in fictieve taal ontstaan. Hij bespeelt de Indiase Tanpura, de shrutibox en veel andere exotische instrumenten. Zijn bekwaamheid in boventoonzang en bespelen van klankschalen en gongs is aantonend die van een Meester.

Inclusief naklinken met koffie, thee en koek.

Datum: Zondagmorgen op 25 Februari 2018

Erik Karsemeijer is musicus en boventoonzanger.
Vanuit een klassiek muzikale achtergrond ontwikkelde hij z?n voorliefde voor percussieve instrumenten uit andere culturen. Na vele jaren als studiomuzikant werkzaam te zijn geweest, ontstond steeds meer het verlangen zijn muzikale aspiraties op andere manieren uit te drukken.

Een concert van Erik Karsemeijer wordt vaak ervaren als een imaginaire reis door innerlijke landschappen. De stem wordt omlijst door boventoonrijke klanken van Tibetaanse en Nepalese klankschalen, waarbij intu´tieve liederen in fictieve taal ontstaan. Hij bespeelt de Indiase Tanpura, de shrutibox en veel andere exotische instrumenten.
Zijn bekwaamheid in boventoonzang en bespelen van klankschalen en gongs is aantonend die van een Meester.


Tijd: 11.00 - 12.15 uur. Kosten: ? 12,50- p.p.


Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Elke maand op zondag van de maand

Tijd:

van 11:00 tot 12:30

In de periode van:

13 mei 2018 tot 13 mei 2018

Accommodatie:

Adres:

Hoofdstraat 8
9444 PB Grolloo
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

12,5 EUR

Toelichting:

inclusief Koffie / Thee en koek

Vooraf inschrijven:

Nee

Telefoon:

0592-501740

E-mail:

Website:

 

Referenties

ę Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved