yellow line orange line red line

Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag

Massage


Cursus

In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van onder meer strijkingen, knedingen en fricties geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de massagelessen worden de technieken eerst voorgedaan op een assistent(e), zodat je goed kunt zien hoe deze gaan. Vervolgens oefen je onder begeleiding van een professionele masseur de massagetechnieken op een andere cursist en aansluitend oefent deze cursist de technieken op jou. Zodoende kun je zelf ook ervaren hoe de massage voelt, wat niet alleen ontspannend, maar ook zeer leerzaam is. We werken met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels.

Hoewel het grootste gedeelte van de cursus bestaat uit masseren en gemasseerd worden, krijg je ook theorie over massagetafels, massageolie, contra-indicaties, je eigen fysieke houding, je ademhaling en gronding, enzovoort.

Bij de cursus krijg je toegang tot een online leeromgeving met achtergrond informatie en wordt na het volgen van de volledige cursus een certificaat uitgereikt. Wil je daarna nog meer leren, dan kun je meedoen met een vervolgcursus.

De cursus worden gegeven aan een groep van gemiddeld 8 en maximaal 12 deelnemers. Naast de trainers is er een assistent(e) aanwezig, zodat er altijd voldoende begeleiding is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

Kijk voor mee informatie en aanmelden op de website.


Organisatie:

Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Eenmalig

Start:

18 july 2020 om 10:00

Einde:

19 july 2020 om 17:00

Accommodatie:

OMB Academie

Adres:

Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

197 EUR

Vooraf inschrijven:

Ja

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2020 Soulwork - All Rights Reserved