yellow line orange line red line

Open je hart 3 daagse intensive

Coaching


Training

Misschien herken je het wel. Je kunt zo maar van het ene moment je kracht, licht of liefde kwijt zijn. Dan ga je een ander de schuld geven van je ellende of jij geeft jezelf de schuld. Al met al kom je in een soort neerwaartse spiraal en ben je simpelweg niet gelukkig met jezelf en jouw leven. Het raakt oude pijnpunten van vroeger, waarvan je had gehoopt dat die al lang zouden zijn opgelost.
Misschien is het Tijd?
Tijd om dit patroon en deze oude conditionering te doorbreken. De intensive Open je Hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid.
Bij je universele liefde, de eenheid zelf. Tijdens de intensive gebruiken we de medespelers van de groep om je hartenergie te vergroten en het containen te leren; dit betekent dat je bent met wat er is, zonder er vanaf te willen of het naar buiten toe te projecteren.
Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en ziet. Je innerlijk draagkracht wordt hierdoor vergroot. Dit samen met een oneindige compassie voor wie Jij bent, zorgen voor eenheid en zachtheid. Hierdoor ga je als vanzelf het ego, dat alles onderverdeelt in hokjes en dualiteit, voorbij. De eenheid die je bent ga je ervaren.
Deze intensive is ook zeer geschikt wanneer je al als coach werkt. Vanuit die eenheid, je Ware zelf, is het begeleiden van mensen prachtig en zullen je coach sessies zeer transformerend zijn.
Voor wie?
Voor jou als je verlangt naar innerlijke vrijheid en de weg terug wilt vinden.
Voor jou als je wilt leren aanwezig te zijn vanuit eenheid


Organisatie:

Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Eenmalig

Start:

6 december 2019 om 10:00

Einde:

8 december 2019 om 17:00

Accommodatie:

Adres:

Meddoseweg 22
7104 AA Winterswijk
Nederland


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

577 EUR

Vooraf inschrijven:

Ja

Telefoon:

0532312500

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2020 Soulwork - All Rights Reserved