yellow line orange line red line

Cursus Pulsing: Een diepwerkende massagevorm

Massage


Cursus

Het menselijk lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water. Als je een steen in het water gooit, dan zie je vanuit het middelpunt golfjes ontstaan die steeds verder uitdeinen.

Pulsing, ook wel dynamische massage genoemd wordt, is gebaseerd op het golven. Als er op een plek op het lichaam een (im)puls gegeven wordt, dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lijf. Hierdoor werkt pulsing van top tot teen en in dieperliggende spieren, de gewrichten en organen.

Pulsing bestaat in feite uit rollende, schuddende, verende en wiegende bewegingen die door de masseur op een subtiele en ritmische wijze in gang wordt gezet en in stand worden gehouden. De bewegingen worden vloeiend aaneengeschakeld en gaan van subtiel zacht tot stevig ritmisch. Door de pulsing kan een diepe ontspanning van lichaam en geest bereikt worden en het nodigt het lichaam uit om een nieuw evenwicht aan te nemen.

Bewustwording
Het Pulsen werkt niet alleen op het fysieke lijf, maar beÔnvloed ook de psyche en je emoties. Het kan daardoor gebeuren dat er emoties vrijkomen, waar uiteraard met een zorgvuldige manier mee omgegaan wordt. Je kunt je door het pulsen van veel bewust worden van wat er bij jou leeft. Elke pulsing-massage is een soort ontdekkingstocht. Het is mooi als je er met een ontvankelijke en open blik naar kunt kijken, vanuit nieuwsgierigheid. Wie weet ontdek je iets nieuws!

Naast het pulsen is de polariteitsmassage een vast onderdeel van de cursus, waarbij je energetisch werkt.


Organisatie:

Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Eenmalig

Start:

25 februari 2018 om 10:00

Einde:

25 maart 2018 om 17:00

Accommodatie:

Adres:

Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

197 EUR

Vooraf inschrijven:

Ja

Telefoon:

0645444569

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2017 Soulwork - All Rights Reserved