yellow line orange line red line

Event Maak je dromen waar 2.0

Coaching


Workshop

Droom jij weleens over de toekomst? Wat je het liefste zou doen, als je de tijd had of het geld? Lijken jouw dromen en verlangens te mooi om waar te zijn?

80% van de voornemens die gemaakt worden op 1 januari komt niet uit.

Hoe komt het dat we onze verlangens niet kunnen waarmaken? Dat komt omdat we worden geleid door twee verschillende systemen. Het ene systeem is ons denken. We verlangen naar verandering vanuit ons denken, nemen vervolgens beslissingen en maken keuzes voor een nieuwe toekomst.

Je denkt misschien dat we ons leven leiden vanuit ons denken, maar niets is minder waar. Het tweede systeem, ons onderbewustzijn, bepaalt namelijk hoe we leven. Dat is gekoppeld aan emoties en overlevingsprogrammaatjes, waar je niet altijd blij mee hoeft te zijn. Die programmaatjes zijn gebaseerd op de ervaringen in je kindertijd en zijn als het ware op je harde schijf gebrand.

Gelukkig kunnen we programmaatjes veranderen en daarmee verandert je leven!

Op het event: Maak je dromen waar 2.0, ga je zien waar jij jezelf blokkeert.
Ik confronteer je liefdevol met jouw overlevings-mechanismen en geef je inzicht in jouw programmaatjes, die je belemmeren om je idealen waar te maken. Je gaat luisteren naar je innerlijke verlangen en je wordt je bewust van je eigen kracht. Zo wordt jouw systeem gereset met nieuwe overtuigingen en laat je oude patronen los. En hoppa, dan is de weg vrij om jouw dromen te realiseren!


Organisatie:

Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Eenmalig

Start:

26 januari 2019 om 10:00

Einde:

27 januari 2019 om 17:30

Accommodatie:

De Prodentfabriek

Adres:

Oude Fabrieksstraat 20
3812 NR Amersfoort
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

127 EUR

Toelichting:

T/m 10 december 2018 slechts ? 57, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'. T/m 10 januari 2019 slechts ? 97, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'. Vanaf 10 januari 2019 betaal je ? 127, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'.

Vooraf inschrijven:

Ja

Telefoon:

053-2312500

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved