yellow line orange line red line

Clarityworkshop 'Zicht op Helderheid'

Spiritualiteit


Workshop

Zicht op Helderheid - 2 daagse clarity introduktieworkshop

Ontdek het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In twee dagen maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan gewoon dit leven? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens
'ik heb dit al eens eerder meegemaakt'? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training Zicht op Helderheid iets voor jou!

We kijken in deze workshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het inzicht-werk doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.

Mensen die met Clarity werken ervaren vaak ontspanning, openheid en dankbaarheid. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die je leert tijdens de workshop.
Waar: Studio Dierenambulance in Amsterdam
Wanneer: za 20 en zo 21 januari 2018. 10.00-18.00 uur. (Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
Kosten: EUR 225,- voor gehele workshop (inclusief parkeerplek, workshopmateriaal, thee/koffie en iets lekkers bij de thee/koffie).


Begeleiding:

Hanneke Sloof


Waar & wanneer

Frequentie:

 op 2 keer per jaar

Tijd:

van 10:00 tot 18:00

In de periode van:

20 januari 2018 tot 21 januari 2018

Accommodatie:

Studio DA

Adres:

Voorlandpad 2
1098 TZ Amsterdam
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

225 EUR

Toelichting:

Incl. studiemateriaal, een parkeerplaats en koffie en thee. EUR 202,50 krappe beursprijs

Vooraf inschrijven:

Ja

Telefoon:

0642292047

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2017 Soulwork - All Rights Reserved