yellow line orange line red line

Tera-Mai Reiki I + Seichem I

Healing


Cursus

Mooie en effectieve helingstechnieken oefen en leer je al met deze tweedaagse gecombineerde cursus. Door de achtereenvolgende (nieuwe) initiaties daarvan ontvang je Golden Tera-Mai Reiki I en uiteraard Tera-Mai Seichem I. De energieŽn van beide weven heen en weer, hetgeen een grote toename van helende kracht tot gevolg heeft. Je ontvangt direct een evenwichtige balans door te kunnen werken met de Gouden Aarde-energie van Golden Tera-Mai Reiki en met de vier elementen van Tera-Mai Seichem, zijnde Aarde (de originele Tera-Mai Reiki-energie), Water (Sophi-El), Vuur (Sakara) en Lucht/Geest (Angeliclight).

Aan het einde van de cursus krijg je de nationaal en internationaal erkende certificaten Golden Tera-Mai Reiki I en Tera-Mai Seichem I.

Wanneer je je inschrijft tegelijk met een ander of met anderen tot maximaal 4 personen, dan is het tarief 160,00 Euro per persoon. Privťles : 280,00 Euro.

Bestemd voor beginners, om- en bijscholing voor Tera-Mai-beoefenaren en zij die willen overstappen naar het Tera-Mai Healing System.

Uitgebreide informatie vind je op mijn website.


Begeleiding:

Waar & wanneer

Frequentie:

Eenmalig

Start:

16 juni 2018 om 09:30

Einde:

7 july 2018 om 15:00

Accommodatie:

Centrum De Kristallen Naald

Adres:

Perenstraat 243
2564 RZ Den Haag
Netherlands


Prijs & inschrijving

Prijs per persoon:

160 EUR

Toelichting:

incl. 21% BTW, twee certificaten, naslagwerk, koffie, thee, lekkers, lunch op beide zaterdagen.

Vooraf inschrijven:

Ja

Telefoon:

06 - 51 08 17 49

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved