yellow line orange line red line

Lourens Boot

Massage


Omschrijving

Temple Style Lomi Lomi Massages
Ontdek een oude Hawaiiaanse traditie in het centrum van Amsterdam

De beste beschrijving van de massages zijn reviews van cliŽnten, bijvoorbeeld:

'Ik ben redelijk ervaren in het KRIJGEN van massages. Maar de Lomi Lomi massage van Lourens is 'something else'. De volgende dagen voelde ik nog het positieve effect van de massage, compleet ontspannen lijf en ruimte in het hoofd. Bijzonder om te merken dat de knopen en spanning in de spieren helemaal opgelost waren terwijl er niet direct een spier wordt aangepakt, maar het gehele lijf in een constante vloeiende, krachtige beweging aangeraakt wordt. Het is een diepe meditatieve ervaring waarin ook je mentale en emotionele blokkades geopend worden op een liefdevolle manier. Ik ben fan!'

'Magisch'

'Wat een waanzinnige ervaring! En wat een mooi mens! Zoveel aandacht, integriteit en liefde in de massage. De volgende dag nog totaal ontspannen, gelukkig en met een 'big smile' op m?n gezicht rond gelopen.'

Beschrijving van Temple Style Lomi Lomi:
Veel cliŽnten geven aan dat een Lomi Lomi behandeling heel anders voelt dan andere massages. Het doel is heling en verbinding. De masseur voelt zorgvuldig aan waar het lichaam op dat moment behoefte aan heeft en stemt de behandeling daar op af. In plaats van standaard handelingen uit te voeren en hard knopen 'weg te kneden', nodigt de masseur het lichaam uit om spanningen los te laten en de aangename heling te ontvangen.

Kenmerkend aan deze stijl is dat de masseur veel gebruikmaakt van zijn onderarm. De bewegingen zijn soms lang, helemaal van voet tot schouder en terug, waardoor alle lichaamsdelen met elkaar verbonden worden. De vloeiende bewegingen bestaan voornamelijk uit cirkels en achten. De druk varieert van stevig naar zacht. Belangrijk element is dat de masseur volledig aanwezig is in het nu.

Op de website zijn meer info over de stijl en meer reviews te vinden.
www.amsterdambodyworks.nl


Lid Beroeps-vereniging(en):

Sacred Lomi USAdres & Communicatie

Adres:

Keizersgracht 46
1015CR Amsterdam
Netherlands

Telefoon:

+31641515772

Mobiele telefoon:

+31641515772

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

90 minuten

Sessie prijs:

60 EUR

 

Referenties

7-5-2015 20:51:01

"fijne ervaring in een andere dimensie"

Olav

"de lomi lomi massage van Lourens deed mij tijd en ruimte vergeten. Alsof ik een andere dimensie kwam. De lange, verbindende en vloeiende strijkingen van de lomi lomi massage geven energie en nodigen uit tot overgave en loslaten. Lourens voert de massage met grote zorg en aandacht uit. Zeer fijne ervaring. De stijlvolle woonboot draagt zeker bij aan deze ervaring!"

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved