yellow line orange line red line

Tanja Zeilmaker

Neuro Emotionele Integratie (NEI)


Omschrijving

Na 23 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest ben ik in 2000 gestart met mijn eigen praktijk. In eerste instantie gericht op volwassenen, maar al snel kwamen ook kinderen weer op mijn pad terecht, waardoor nu ongeveer 50% van het cliŽntenbestand bestaat uit kinderen en de andere 50% uit volwassenen. Mijn kracht is op een geheel moeiteloze en natuurlijke manier verbinding maken en veiligheid bieden aan mensen, waardoor de cliŽnt, groot of klein, zich ook durft te openen. Hierdoor komt snel aan het licht waar het bij de cliŽnt werkelijk om draait, waar het wringt en waar de verstrikkingen zitten.

Met volwassenen werk ik o.a. aan klachten van depressieve aard, niet prettig kunnen functioneren in gezin of op het werk, vermoeidheid, het verwerken van (oude) trauma's, rouw en verliesbegeleiding. Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoe de meeste cliŽnten al na 2 tot 4 sessies hun pad weer vervolgen op een voor hen positievere manier. De meeste mensen komen privť, maar ook vanuit het bedrijfsleven krijg ik cliŽnten doorverwezen.

Onderwerpen waar ik met kinderen veel aan werk zijn faalangst, je plek weer hervinden na een scheiding, moeilijk vrienden kunnen maken, leerproblemen, niet gelukkig voelen, slecht kunnen slapen, gepest worden en moeite met naar het toilet gaan. Deze kinderen ondersteun ik liefdevol en helder in hun individuele en sociale ontwikkeling.

Kernwoorden bij mijn werk zijn: inzichten, confrontatie, acceptatie, verduren, vergeven, loslaten en heling, maar altijd vanuit een eerlijke en liefdevolle benadering. Indien nodig worden tools aangereikt zodat de cliŽnt zelf ook aan de slag kan!

Naast het 1-op-1werk in de praktijk geef ik maandelijks workshops samen met Mark de Witte. Tijdens deze workshops is het systemisch werk de leidraad. Particulieren bezoeken veelvuldig deze tweedaagse of avond workshops. Ook zijn wij regelmatig op uitnodiging van bedrijven actief in het systemisch onderzoeken van wat stroomt en effectief is en wat niet.

Meer weten over de de methodieken/
technieken die gebruikt worden zoals Neuro emotionele integratie, Neuro linguÔstisch programmeren, innerlijk kind- en systemisch werk, kijk dan op www.tanja-zeilmaker.nl onder het kopje "praktijk".
Op facebook zijn mooie blogjes over het werk in de praktijk te vinden.

De prijs van de sessie (? 60 per uur) is afhankelijk van de tijdsduur maar reken op ongeveer 2 uur. Daar ik aangesloten ben bij de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (V.I.V) vergoeden diverse zorgverzekeringen(afhankelijk van de afgesloten polis) gedeeltelijk de sessie. Er kan een afspraak gemaakt worden van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur en op dinsdag en woensdagavond. De praktijk is met openbaar vervoer prima te bereiken en voor de auto is het vrij parkeren voor de deur.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV)Adres & Communicatie

Adres:

PyreneeŽn 3
1060np Amsterdam
Netherlands

Telefoon:

0206198774

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

60 EUR

 

Referenties

13-11-2014 21:49:27

"Een aanrader voor iedereen die aan de slag wilt met zichzelf."

Ashley ÷lz

"Ik ben nu meerdere malen bij Tanja en Mark geweest. Eerst heb ik de een op een sessie gedaan met Tanja, ik vond het bijzonder hoe je na een sessie al zo ver kunt komen. Je hoeft er 'weinig ' voor te doen en met behulp van Tanja komen de onderwerpen aan bod die op dat moment van belang zijn. Alles gaat vanzelf. Daarna ben ik met huiswerk naar huis gegaan en ben ik met andere ogen naar zaken gaan kijken. Aspecten die ik Door middel van de sessie meer aandacht ben gaan geven. Daarna heb ik een familieopstelling bij Mark en Tanja gedaan. Dit is ook een mooie avond geweest. Veel emoties kwamen hierbij kijken, zo bijzonder om van een afstandje de situatie eens te bekijken. Er komt op die manier veel meer inzicht naar boven. Na de opstelling ben ik nog een paar keren langs geweest. Bij Tanja en Mark voel je, je direct thuis. Ik zou het iedereen aanraden."

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved