yellow line orange line red line

Sylvia Potemans

Coaching


Omschrijving

Counselling RetroResource Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en Relatietherapie. Bewust Kiezen voor meer Tevredenheid in je leven, relaties en werk. Mijn naam is Sylvia Potemans ik heb ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen naar het succesvol oplossen van individuele- en relatieproblemen.Counselling RetroResource is toepasbaar vanaf 18 jaar. Je kunt terecht wanneer je een probleem of lastige situatie wilt oplossen. Je bent echter ook welkom als je zonder specifieke vraag aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken.
Daarnaast bied ik bij RetroResource de methode Aandacht voor Emotie-eten.Voor mensen die last hebben van een onevenwichtig eetgedrag.
Ik beheers een breed arsenaal aan methodes waardoor ik direct kan aansluiten bij wat voor jou goed werkt.Het accent ligt bij wat ik Optimaal Ervaren heb genoemd. Dit is het proces waarbij zowel positieve als negatieve gedachtes en gevoelens nauw samenwerken met vertrouwen op je intuÔtie.
Een succesvol counsellingstraject begint met een goede match tussen de cliŽnt en de counselor. Het gratis kennismakingsgesprek is dan ook bedoeld om wederzijds na te gaan of deze match er is. Lees vooraf de website en kijk wat je aanspreekt, stel de vragen die het oproept, gebruik je intuÔtie en onderzoek hoe het voelt.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Hendrik Hosstraat 39
1106ZM Amsterdam
Netherlands

Mobiele telefoon:

0640026935

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

75 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved