yellow line orange line red line

Regina Rauw

Lichaampsychotherapie


Omschrijving

In de (core-energetische) therapie begeleidt ik mensen op hun weg naar meer blijdschap, passie, zingeving en balans in hun leven. Ik zoek met de cliŽnt naar zijn of haar gezonde en creatieve kern, maar ook naar de blokkaden, die de gezonde balans uit evenwicht hebben gebracht.
Hierbij speelt het lichaam een belangrijke rol. Spanningen, vermoeidheid of pijn duiden aan, waar emoties vast zitten of energie verloren gaat. De therapie brengt energie in beweging en maakt blokkades los.
Naar mate de blokkades los komen zullen er meer gevoelens te voorschijn komen. Het accepteren, integreren en verwerken van deze gevoelens brengt diepe inzichten en zelfvertrouwen met zich mee.
De cliŽnt verwerft bewustzijn over zijn of haar gedrags- en gedachtepatronen en de vrijheid om te kiezen. Er ontstaat meer ruimte om het leven vanuit de eigen verlangens te leiden, conflikten beter te hanteren en gelukkig te zijn.

In mijn werk staat de wijsheid van het lichaam centraal: je lichaamshouding, pijn hier of daar, trillingen in je spieren, kriebels in je buik... Ze geven materiaal voor je proces van groei en bewustwording. Je zult steeds meer de verbinding van je fysieke sensaties en je gevoelens ontdekken. Nieuwe ervaringen in je lichaam, die in de therapie aangeboden worden, laten jou ervaren welke mogelijkheden er nog bestaan naast je gewone patronen. Zo krijg jij een andere blik op je realiteit en op de keuzes die je in je huidige leven hebt.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Elperstraat 8
9443TL Schoonloo
Netherlands

Telefoon:

0592-302509

Mobiele telefoon:

06-14512928

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

65 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved