yellow line orange line red line

Erik Karsemeijer

Ontspanning


Omschrijving

KLANKMASSAGE-THERAPIE

Klankmassage is een methode om de trillingen van klankschalen en gongs op het lichaam over te dragen, harmonisering en diepte-ontspanning te bewerkstelligen, zodat spierspanningen en energieblokkades worden opgelost. Het is een effectieve methode gebleken, speciaal voor chronische, als therapie-resistent benoembare aandoeningen en pijnklachten. Het woord massage doet denken aan - Aanraken. En dat is het ook eigenlijk - Klank-aanraking.
De warme toon van klankschalen herinnert aan rust, geborgenheid en oervertrouwen. Klankmassage is daarom in de eerste plaats een verinnelijkingsproces, het uitnodigend inluisteren naar wat het menselijk 'ínstrument' nodig heeft om goed gestemd te zijn.
Daarnaast is het een methode die zijn toepassing vindt binnen het medische- en psychotherapeutische bereik.
Klankmassage is een automome gezondheidstechniek die ook toegepast kan worden in combinatie met medicijnen en andere vormen van medisch handelen.


Lid Beroeps-vereniging(en):

EAP - NGVH en RINGAdres & Communicatie

Adres:

Hoofdstraat 8
9444 PB Grolloo
Nederland

Telefoon:

0592-501740

Faxnummer:

0592-501740

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

50 EUR

 

Referenties

18-11-2007 13:41:53

"klasse"

Martine.Paasse

"mijn man burn out en straatvrees, samen met reguliere therapie naar erik geweest, heel ander mens geworden. Na jaren rommelen begrijpt hij zichzelf en zo kan hij ook loslaten. Erik petje af , ga zo door. "

30-3-2004 15:28:15

"Een geweldig man!"

onbekend onbekend

" "

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved