yellow line orange line red line

Dennis Oosterwijk

Psychotherapie


Omschrijving

Hoe vaak heb je het gevoel dat je door de hectiek van alledag niet meer aan jezelf toekomt? Of dat je steeds weer tegen hetzelfde probleem oploopt? Of dat je niet lekker in je vel zit of vastloopt?

Polyenergetische therapie is een kortdurende, resultaatgerichte vorm van alternatieve psychotherapie, gebaseerd op de meest werkzame aspecten uit zowel de klassieke psychotherapie en de moderne therapieŽn; communicatie, Neuro LinguÔstisch Programmeren (NLP), regressietherapie, hypnotherapie en energetische therapie.

In de meeste gevallen zijn drie tot tien sessies voldoende. Ik streef al naar verandering vanaf de eerste sessie en geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. De sessies vinden ten minste om de twee weken plaats zodat je de tijd hebt om de opgedane ervaringen te verwerken.

In het dagelijkse leven hoor ik om mij heen vaak de misvatting dat therapie "zwaar of beangstigend" zou zijn. Of dat je pas naar een therapeut gaat "als je gek bent" of zoiets dergelijks.
Integendeel, therapie is juist ook heel geschikt om die ogenschijnlijk "kleine of grote dingen" aan te pakken. Maar op de een of andere manier blijkt de drempel voor veel mensen te hoog om daarvoor hulp te zoeken. "Dat los ik zelf wel op" of "Het gaat vanzelf wel weer over" zijn veel gehoorde uitspraken. Mijn idee van therapie is dat het leuk kan zijn, er wordt gelachen, het werkt bevrijdend en levert vaak meer dan alleen de oplossing van het probleem zelf.

Vraag je je wel eens af hoe het zou zijn als je geen last meer zou hebben van...?

Hoe fijn is het als je dat probleem kunt oplossen en er geen last meer van hebt? Stel dat je het (even) niet zelf kunt oplossen? Stel dat het niet vanzelf over gaat? Op dit punt heb je de keuze om in therapie te gaan waarbij ik je help om dit op te lossen, en je weer verder kunt.

De therapie en/of begeleiding wordt vergoed door ruim 55 ziektekostenverzekeraars.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Burgemeester Martenssingel 9
2806 CL Gouda
Netherlands

Mobiele telefoon:

06-24573033

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

60 EUR

 

Referenties

29-11-2008 00:03:40

"Een verhelderende, positieve en nutige ervaring."

annemarie barneveld

"Annemarie, 29, politieagent. Een jaar na het overlijden van mijn vader begon ik problemen te krijgen. Bv: veel nachtmerries, humeur-wisselingen, zelfbeeldproblemen enz. Na een tip van een goede vriendin ben ik op de site van Dennis gaan kijken. Wat ik las beviel me en heb contact gezocht. (Dit duurde wel eventjes). Na onze eerste ontmoeting had ik er een goed, ongedwongen, en toch ook ontspannen gevoel bij wat zeker bevorderlijk was. Het anders leren denken en relativeren had een positief effect op me, ondanks dat ik hard en negatief over mezelf en de omgeving was. Tijdens een x aantal sessies ben ik gaan nadenken en ook soms ? ja, je gelooft het niet ? gaan dromen over bepaalde aspecten. Dingen gaan projecteren in het dagelijks leven zoals in je relatie en op het werk. Na al dit heb ik de juiste handvatten gekregen om positiever in het leven te staan en dingen uit het verleden te leren accepteren, en de negatieve dingen in het heden te ondergaan zonder in mijn oude ikkie te vervallen. Dennis: Bedankt voor de handvatten!! "

27-10-2008 00:43:03

"Ik heb zeker wat aan mijn ervaring met Dennis."

Jurian Vermoolen

"Toen ik Dennis opbelde zat ik aardig in een dip. Ik zat vast in een patroon van leven waar ik niet tevreden mee was en het lukte me alsmaar niet om dit patroon alleen te doorbreken. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om hulp te zoeken en blij dat ik die bij Dennis gevonden heb. Hij heeft me geholpen de oorzaken te vinden. Hij leerde me naar mezelf te luisteren en gaf me methoden om de oorzaken aan te pakken, in plaats van te balen van de gevolgen. Iedereen zit wel eens vast en ik zal nog steeds wel eens blijven haken. Erg is dat niet, want nu weet ik hoe ik mezelf weer los krijg."

21-10-2008 09:40:23

"Hij neemt de tijd voor je en daarbij nam ik ook de tijd voor mezelf"

Leon de Jong

"Leon, 25 jaar, Systeembeheerder Ik kwam bij Dennis terecht als een temperamentvolle jongen die een beetje met zich zelf in de knoop zat en daardoor zichzelf in lastige situaties werkte. Bij Dennis had ik gelijk een vertrouwd gevoel. Ik voelde mij op de goede plek met de juiste persoon. Hij praatte ook tegen mij op mijn niveau en dat waardeerde ik altijd. Hij leerde me in stappen na te denken over wat ik deed en dacht en vooral ook waarom. In het begin vond ik het een beetje zweverig af en toe, maar ik deed wel mee. Na verloop van tijd merkte ik dat ik rustiger werd en meer over dingen na ging denken. Ook het denken zelf werd positiever. Nu heb ik een goede baan en sinds een paar maanden ook een vriendin waar ik gek op ben. In het verleden had mij dat nooit overkomen omdat ik toen altijd alleen maar negatief dacht en niet veel in mijn leven toeliet. "

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved