yellow line orange line red line

Marij Janssen

Lichaampsychotherapie


Omschrijving

Jouw eigenheid en kern zijn de doelen waar we aan werken vanuit de vraagstelling die jij inbrengt. Op zoek naar ontspanning in zowel de spieren van je lichaam als de gedachten in je hoofd. Weer blij zijn met jezelf en met een toenemend zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden dat is het doel waar ik als lichaamsgeörienteerd therapeut aan werk, individueel en in groepsverband.

INDIVIDUELE THERAPIE:
voor kleine en grotere levensvragen, tijdelijke of terugkerende problemen en psychische klachten.

RELATIETHERAPIE:
samen met mijn partner Henny Hendriks begeleid ik koppels bij hun vragen, wens tot verandering of inzichten. In relatie krijgen we allemaal op een zeker punt te maken met vastliggende patronen. Als hierover niet meer gepraat kan worden liggen ergernis en problemen op de loer. De verschillen tussen partners blijven bestaan ongeacht hoe lang je met elkaar omgaat of bij elkaar woont.
Wij werken aan bewustwording en meer onderling begrip zodat partners elkaar weer ECHT kunnen zien.

Soms is de afstand tussen de partners te groot geworden of is het afscheid onvermijdelijk. Wij vinden het belangrijk om op een goede manier afscheid van elkaar te nemen. Ook daarin willen we graag ondersteunend zijn.

GEZINSTHERAPIE:
samen met mijn partner Henny Hendriks werk ik systemisch en lichaamsgeörienteerd binnen gezinnen. We begeleiden het gezin met betrekking tot vragen en uitdagingen in opvoeding en het dagelijkse leven.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Ketelslagersdreef 31
6162 JV Geleen
Netherlands

Telefoon:

046-4330213

Mobiele telefoon:

06-30080685

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

90 minuten

Sessie prijs:

70 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved