yellow line orange line red line

Alida Postema-Buis

Coaching


Omschrijving

Wezenlijk Contact geeft professionele persoonlijke hulp.

Zonder wachtlijsten, laagdrempelig en in een veilige en liefdevolle ambiance.

Deskundig * Liefdevol * Effectief * Betrokken

WEZENLIJK CONTACT, praktijk voor Communicatie en Healing.

Liefdevolle, deskundige hulpverlening en ondersteuning voor u op maat.

Alida P.B. geeft New Paradigm MDT (Shamballa) behandelingen, New Paradigm MDT Basic Master Healer en Teacher workshops, de effectieve 1/2 jaars Louise Hay Basistraining '(Her)ont-dek jeZelf', Levensloopgesprekken, Procesmatige Hulpverlening, Mental Coaching oplossingsgericht, EMDR/Traumaverwerking en telefonische- en E-mail coaching. Zij werk tevens met elementen uit de R.E.T. (Rationeel Emotieve Therapie), Byron Katie, NLP en Science of Mind.

Alida werkt oplossingsgericht naar "problemen" die u ervaart op het gebied van lichaam, psyche, relaties, (stief)gezin, werk of andere facetten van uw leven.
U komt o.a. in contact met het zogenoemde "Vernieuwend Denken", wat een totale acceptatie van dat wat is inhoudt en u leert zeggenschap over uw eigen leven te nemen. Een manier van denken, voelen en doen die u een nieuwe, effectieve manier brengt van omgaan met uzelf, situaties en anderen.

In deze praktijk wordt dat met u gerealiseerd door het inzetten van één van de genoemde tools of een combinatie daarvan. Dat wat bij u op dit moment past.

Neemt u eens een kijkje op de website voor meer informatie.
Wanneer u iets heeft gevonden wat u aanspreekt, vragen heeft of nieuwsgierig bent geworden, bent u van harte uitgenodigd contact op te nemen door te mailen of te bellen. Zie de contactgegevens.

Ik verheug me erop, iets van u te vernemen.

Alida P.B., Maatschappelijk Werker, Louise Hay cursusleider,New Paradigm MDT Basic Master Healer en Teacher,13D Healer, Trainer/Coach, EMDR/Traumaverwerking behandelaar.
Erkend door en lid van de New Paradigm MDT
Association en de BCMA.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Lid BCMA en New Paradigm MDT Foundation.Adres & Communicatie

Adres:

De Groenlanden 10
9771 BV Sauwerd 10 min. boven Groningen
Netherlands

Telefoon:

06-40868240

Mobiele telefoon:

06-40868240

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

35 EUR

 

Referenties

25-9-2009 19:20:43

"Bewust, zolang als ik leef."

José Rasters

"De cursus 'herontdek jezelf' (zelfbewustwording) heb ik als heel waardevol ervaren. Het effect van de cursus is dat ik me nog meer bewust ben geworden van mijn eigen gedachten en hoe ik daar op een positieve manier invloed op uit kan oefenen. Als je wilt en je er voor inzet dan (her) ontdek je jezelf ook. Contact hebben met jezelf en met je medemens draagt voor mij zeker bij aan mijn levensgeluk. Want wat is er belangrijker dan wezenlijk contact? Alida, bedankt!"

11-11-2008 16:39:56

"ondersteunende en liefdevolle aandacht"

marjan moesker

"gedurende langere tijd heb ik de Shambala-behandelingen en begripvolle aandacht van Alida als erg steunend en liefdevol ervaren in een persoonlijk moeilijke periode."

19-6-2008 10:45:09

"Een inspirerende en motiverende therapie én therapeute"

Hylke Roerig

"Heb veel geleerd, in het 'vernieuwend denken' vond/vind ik voor mij goede uitgangspunten. Alida is een goed klankbord, empathisch, goed bijsturend waar nodig, inspirerend en een prima leraar."

14-6-2007 09:21:41

" "

D.A. Feenstra

" "

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved