yellow line orange line red line

Ria Regnery

Spiritualiteit


Omschrijving

Praktijk voor Zelf Ontwikkeling
'begeleiden van transformatie processen'

thema's:
.
de kwaliteit van je leven willen verbeteren ?leven ipv overleven? Krachtig en creatief in het leven staan.
?
behoefte hebben aan innerlijke rust
?
je eigen plek in willen nemen
ipv een speelbal zijn van de omstandigheden
?
in contact willen zijn met je innerlijke kracht
?
willen onderzoeken hoe een lichamelijke klacht kan samenhangen met je gevoelens en hun overtuigingen
?
je vitaliteit willen vergroten
?
vragen hebben over zingeving


Ik nodig je uit om te luisteren naar je innerlijke kompas (de ziel) in plaats van je te richten op de wensen en verwachtingen van je omgeving. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je leven vorm te geven met jezelf als vertrek punt, gaat er een wondere wereld voor je open. Je neemt je plek in, je leeft, je ervaart de vreugde van het scheppen in contact met jezelf.

Begeleiding:
Ik draag zorg voor een veilige en vertrouwde omgeving ? voor een prettige en open sfeer.
Ik werk in verbinding met de stilte, je potentieel.
Dit is een verfijnde manier van energetisch werk. Ik luister met mijn hart. Aanwezig zijn is genoeg. Deze manier van werken ondersteund het zelf genezend vermogen van je lichaam en herstelt je veerkracht. Ik werk met de innerlijke rust, innerlijke kracht en de vitaliteit die in ieder van ons aanwezig is. Het is een uitnodiging voor je systeem om zich te her- orienteren en terug te gaan naar een natuurlijke balans tussen lichaam en geest.
Van jouw vraagt het, dat je je open stelt voor dat wat er is. Je neemt waar wat je voelt en ervaart. Oude pijnen, angsten en andere gevoelens kunnen dan naar boven komen.
Je neemt het waar zonder oordeel.
Dit geeft ruimte aan de pijn, de angst....... Het mag er zijn. Meestal als we gehoord of gezien worden, wordt het al beter, doorbreken we de spanning en ons reactie patroon. Het zelf genezend vermogen van het lichaam krijgt ruimte en wordt hierdoor geactiveerd. Door met aandacht dit proces te volgen, krijg je respect voor de intelligentie van je lichaam, ontstaat er vertrouwen voor de verandering van binnenuit. Het mooie is........ het vertrekpunt ben jezelf, heb je dit eenmaal ontdekt en ervaren dan is het een veilige basis (thuis) voor de rest van je leven.

leven ipv overleven

Enkele reacties van mijn clienten zijn:
Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik sta meer open voor andere mogelijkheden en creatieve oplossingen. Ik zie nu uitdagingen in plaats van problemen. Ik sta steviger in het leven. Ik ervaar meer ruimte in mijn lichaam. Ik reageer minder defensief op onverwachte situaties. Ik volg mijn hart en luister beter naar mijn innerlijke impulsen. Ik ben vrijer en ik heb meer energie.Ik voel me rustiger en meer tevreden. Ik heb meer plezier in het leven. Ik heb vertrouwen in de toekomst.
Ik voel me lekkerder in mijn en vel en meer in balans. Ik leef.Lid Beroeps-vereniging(en):

NederlaNdse vereNigiNg vaN soma therapeuteNSinds 2015 niet meer lid van NVSTAdres & Communicatie

Adres:

5 mei laan 27
2382 XH Zoeterwoude
Netherlands

Telefoon:

071 5130768

Mobiele telefoon:

0630595320

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

70 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved