yellow line orange line red line

Mahatma Revier

Innerlijk kind


Omschrijving

Iedereen streeft op eigen wijze naar geluk. Dit geluk zoeken wij op verschillende manieren: de nieuwe auto of de nieuwe baan moeten ons gelukkig maken of we leggen die verantwoordelijkheid bij een nieuwe partner.

Als het nieuwe geluk eenmaal is verworven, blijkt dit na een poos ook niet het antwoord te zijn en wordt weer een nieuw doel gesteld, waarvan wordt gedacht dat dit ons het geluk zal brengen.

Het kan ook als reden worden aangevoerd waarom je niet gelukkig kunt zijn: "als ik een nieuwe auto, baan of partner had gehad, dan zou ik wel gelukkig zijn geweest". Door op deze manier op zoek te blijven naar het geluk buiten ons zullen we nooit het echte geluk vinden.

Waar het om gaat is om het geluk in jezelf te vinden.

Iedereen is als kind geprogrammeerd en heeft bepaalde ideeŽn en overtuigingen meegekregen. Door de negatieve overtuigingen die je als kind hebt aangenomen, kun je in je huidige volwassen bestaan belemmerd worden. Alles wat je meemaakt in je leven heeft effect op je lichaam. Dus onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen zetten zich ook vast in je lichaam. Ze zorgen voor spanningen en blokkades die je natuurlijke energiestroom blokkeren. Ook kunnen er allerlei lichamelijke klachten ontstaan.

Als je je ervan bewust bent, welke overtuigingen in jouw leven een rol spelen, dan kun je de negatieve belemmerende overtuigingen veranderen. Dit is een proces, waarbij je niet alleen je overtuigingen verandert, maar ook de energie in je lichaam.

Waar spanning wordt losgelaten, gaat energie weer stromen. Deze vrijgekomen energie kun je dan gebruiken om meer vrijheid van handelen te ervaren, en daardoor meer van het leven te genieten.

Je komt meer en meer in contact met wie je echt bent, met jouw kernkwaliteiten.

Dit proces van bewustwording kun je alleen aangaan. Vaak is het echter fijn om iemand te hebben die je daarbij begeleidt.

Mahatma werkt vanuit integriteit, respect en veiligheid. Zij is een awakener, iemand die mensen wakker schudt.

Mahatma: In mijn ontmoeting met mensen, raakt het mij om te ervaren hoe mensen kunnen groeien. Het is prachtig om daarbij aanwezig te mogen zijn.

Spirit Coaching biedt verschillende manieren van begeleiding:
- tijdens events
- tijdens online masterclasses
- tijdens Lifechanger jaartrainingen

Als dit alles je aanspreekt en je wilt meer informatie, kijk op www.spirit-coaching.nl


Lid Beroeps-vereniging(en):

Ring en NVJTAdres & Communicatie

Adres:

Postbus 40267
7504 RG Enschede
Netherlands

Telefoon:

0532312500

E-mail:

Website:

 

Referenties

4-3-2007 19:01:44

"de beste"

Tiele L.Noll

"Ik heb menig workshop gedaan in het verleden. Toine zal zich ontwikkelen als ťťn van de beste in deze categorie. Haar invoelendheid is het helderste en intelligenste wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Thank you Toine."

8-8-2005 04:26:41

"Toine heeft me geweldig geholpen"

Svarupa van Rein

"Een fantastische therapeute!"

12-10-2004 15:14:18

"In contact met mijzelf, zelfacceptatie en openheid."

Egbert Willem

"In een liefdevolle veilige omgeving in de donderdagavond groep, ervaar ik, leer ik, ontvang ik, geef ik en ben ik mezelf."

15-5-2004 08:11:27

"Het is fantastisch om bij Toine te mogen werken aan jezelf"

Ans Ans Boers

"In de anderhalf jaar dat ik bij Toine in therapie ben geweest, ben ik enorm gegroeid en heb diverse dingen uit mijn vroegere leven een plaats weten te geven."

17-12-2003 06:03:48

"oog openend"

julie weinans

"Sinds individu behandeling met Toine kan ik mijzelf zien zoals ik echt ben... ik kan mijzelf observeeren zonder te veroordelen. Dit is een zeer bevrijdend gevoel!!! Ik maak eindelijk vooruitgang in mijn ontdekkings reis naar mijzelf."

© Copyright 2001 - 2020 Soulwork - All Rights Reserved