yellow line orange line red line

Ellen Blad

Neuro Emotionele Integratie (NEI)


Omschrijving

Mijn naam is Ellen Blad en sinds 1998 werk ik als zelfstandig therapeut. Hierbij gebruik ik als basis de toegepaste kinesiologie in de vorm van Neuro-Emotionele-Integratie (N.E.I.). Naast de N.E.I. werk ik met o.a. met de technieken van het Tibetaans Lichtwerk, Reiki, visualisaties, soulretrieval (van a.villoldo), familieopstellingen en alle andere kennis welke ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding als Spiritueel Therapeut en als Orthopedagoog.
- Wat is NEI (Neuro-Emotionele-Integratie)?
N.E.I.is een methode waarbij emotioneel onverwerkte incidenten op een eenvoudige, plezierige en snelle manier opgespoord en verwerkt kunnen worden. Emotionele incidenten die niet (goed) verwerkt zijn, kunnen veel invloed uitoefenen op ons dagelijks functioneren. Het gedrag en de emotionele staat waarin wij ons bevinden, wordt vooral bepaald door ons onderbewustzijn. Dit onderbewuste wordt, net als bij een computer, geprogrammeerd door onze ervaringen. Veel van onze 'programma's' dateren nog van vroeger van toen we kind waren. Vaak kan zelfs de periode van voor de geboorte (bijv. de zwangerschap, alswel de onverwerkte emoties van vader of moeder)ons als volwassene nog blokkeren in onze ontwikkeling.
- Hoe werkt N.E.I.
Door middel van een specifieke vraagstelling gekoppeld aan een speciale spiertest (de O-ring van de vingers) is het mogelijk om met het onderbewuste in contact te treden. Hierdoor komen de oorzaken van het minder goed functioneren aan het licht.
Dit is een spannende ontdekkingsreis welke leidt tot bewustwording van het feit waarom we bepaald sabotagegedrag vertonen. Nadat dit herkend en erkend is, kunnen de onverwerkte emoties alsnog volledig verwerkt en geïntegreerd worden.

Belangrijk: Tijdens de eerste 12 weken van een zwangerschap is het belangrijk om niet via het onderbewuste te werken.
Dit om te voorkomen dat het kindje de problemen van de moeder als een persoonlijke last zou kunnen gaan ervaren.

De eerste sessie duurt 2 uur, daarna is het variabel van 1 tot 2 uur. De prijs van een sessie is dus afhankelijk van de tijdsduur.
Er zijn al veel verzekeraars die in 2018 deze therapievorm (deels) vergoeden (o.a Agis, CZ/CZdirect, Delta Lloyd, Ohra, , FBTO,, Agis, Zilveren Kruis en Menzis) Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten polis en blijkt dat het zaak is om vooraf te informeren naar de voorwaarden.


Lid Beroeps-vereniging(en):

V.I.V = Ver. Integrale VitaliteitskundeAdres & Communicatie

Adres:

Jeroen Boschplantsoen 94
1318 HH Almere
Netherlands

Mobiele telefoon:

0628977539

E-mail:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

65 EUR

 

Referenties

2-3-2017 18:05:28

"Altijd weer een cadeautje"

Chantal Bakker

"Elke keer kom ik weer herboren terug van deze fijne therapie. Ik sta dan weer in mijn kracht en voel helder en licht. Ik vind Ellen een fijne warme vrouw die de tijd voor je neemt. Het is een fijne vorm van therapie! Het voelt elke keer weer als een cadeautje aan mezelf als ik ben geweest, heerlijk!"

12-2-2017 16:22:45

"Bijzonder effectieve therapie"

Vicky van Hoof

"Tijdens mijn zoektocht naar een therapeut, ben ik op aanraden van een vriendin bij Ellen terecht gekomen. En wat een bijzonder goede keuze was dat. Haar warme en oprechte persoonlijkheid samen met haar professionele en ervaren aanpak zorgde voor een intensieve en bijzonder fijne therapie. Het heeft mijn leven in alle opzichten positief veranderd. Ik ben heel blij bij Ellen terecht te zijn gekomen en beveel haar dan ook van harte aan!"

15-12-2016 17:32:19

"mooie reis door jezelf"

Danielle

"Het afgelopen jaar ben ik elke maand bij Ellen geweest. NEI therapie vind ik erg fijn omdat ik geen behoefte heb aan lange gesprekken maar wel aan een diepgaande heling en inzichten. Ellen ervaar ik als een zeer warm en betrokken persoon en ik blijf haar daarom ook het komende jaar bezoeken. Als je behoefte hebt aan diepgaande heling, inzicht in je patronen en overtuigingen dan kan ik je Ellen zeer zeker aanraden. Groeten Danielle"

27-11-2016 19:02:28

"Fijne, prettige en bijzondere ervaring!"

Dorien

"Afgelopen jaar ben ik een aantal keer bij Ellen geweest. Ellen heeft voor mij een bijzondere manier van werken en voor mij was het de eerste kennis making met NEI therapie. Samen met Ellen ga je aan de slag om patronen te ontdekken en op te ruimen. Ellen neemt hiervoor alle tijd en weet op een bijzondere wijze verbanden te leggen. Puzzelstukjes vallen in elkaar en ik voel me meer in balans. Wanneer je op zoek bent naar een effectieve wijze om snel bij de kern van je patronen te komen en daarmee aan de slag te gaan, ben je bij Ellen aan het goede adres."

2-5-2015 16:29:31

"Een van de effectiefste therapeuten die ik ken"

Lourens

"Ik ben een aantal keer bij Ellen geweest en ben laaiend enthousiast over haar werk. Ellen is ontzettend sterk in het bewust maken, ontrafelen en verwijderen van patronen die mij niet (meer) helpen. Zij weet tot de kern door te dringen en structurele veranderingen te realiseren. Zowel op relatievlak, werkvlak of gezondheid. Ook als je verder door wil groeien op spiritueel gebied, kan Ellen enorm goed helpen. Zo'n 3 jaar geleden ben ik voor het eerst geweest en ik kom nu een paar keer per jaar voor een 'apk' en voor verdere groei. Het voelt als een geschenk dat ik Ellen gevonden heb. "

2-12-2014 12:34:00

"Bijzondere ervaring"

Hester Westerhof

"Ik ben 3 keer bij Ellen geweest. Ik heb Ellen ervaren als een zeer prettig en warm persoon. De 3 sessies hebben me veel opgeleverd. Ongelooflijk wat je kunt bereiken met maar 3 sessies. Ik kan Ellen en NEI dan ook echt aanraden."

6-9-2012 19:31:57

""Op zoek naar je eigen ik""

L. van Kuijk

"Ellen is een warme liefdevolle vrouw die mij ontzettend heeft geholpen naar het zoeken van mijn eigen ik!Door speciale methodes die hierboven beschreven staan hebben wij samen het onderbewustzijn bewust gemaakt en verwerkt. Duizend malen dank voor je hulp Ellen!Ik kan weer dagelijks genieten van normale kleine dingen!"

9-3-2012 10:32:56

"Zelf weer aan het stuur"

Saskia Montanus

"Na het lezen van een artikel in de Happinez over NEI en Ellen vond ik het tijd om een fysieke klacht niet meer met zalf en ratio te bestrijden maar het eens op een ander niveau te onderzoeken. Heel prettig vond ik dat Ellen aangaf er niet zomaar vanuit te kunnen gaan dat onverwerkte emoties verband houden met de klacht. Wat er vervolgens in 3 sessies is opgeruimd zodat ik weer kan stralen, vind ik een groot cadeau. En, niet onbelangrijk, mijn fysieke klacht is ook weg."

17-11-2010 16:25:15

"Ik ben mezelf en ik ben goed precies zoals ik ben."

Evaline Meenderink

"Via een vriendin ben ik bij Ellen terecht gekomen een maand of 3 geleden. Ik wilde voor ééns en altijd van mijn onzekerheid af en het "malen" in mijn hoofd. Ellen heeft in de afgelopen periode met NEI-therapie blokkades weggenomen uit mijn onderbewustzijn. Dit deed zij op een hele liefdevolle en efficiente manier. Ik voel me nu heel erg goed. Bedankt Ellen."

22-4-2009 12:30:46

"Ellen heeft me laten kennismaken met mezelf!"

Petra Wentholt

"Soms is iets heel simpels, heel moeilijk te vinden. Ellen heeft me geholpen mezelf te vinden! Ze nam me mee op een ware ontdekkingsreis en kon mij alle blokkades laten zien om ze vervolgens op te lossen. Een geweldige ervaring door een geweldige vrouw."

30-5-2008 12:58:10

"De beste manier om blokkades te doorbreken en jezelf verder te ontwikkelen"

E. Hoeven

"Ellen is een fantastisch en liefdevol mens. Zij weet de blokkades op een juiste en gedailleerde manier te benoemen en te transformeren. Door het doorbreken van blokkades krijg je positieve energie terug waardoor er ruimte onstaat om jezelf verder te ontwikkelen ipv het vastzitten in patronen! Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!!"

25-3-2008 14:49:51

"Daar wordt je een blij mens van."

Rita Hartsink

"Ik ben een aantal keren bij Ellen geweest en het verbaasd mij iedere keer weer hoe snel zij bij een diepe blokkade kan komen. Maar vooral het helingsproces in samenwerking met mij was heel bijzonder. Ze heeft het talent om op een liefdevolle manier iemand een diep inzicht in zichzelf te geven. Ik ben er in ieder geval erg blij mee."

24-8-2007 09:27:15

"Op een warme en rustige manier heel diepgaand en helend"

anke hoijtink

"Ellen werkt op een liefdevolle en warme manier, om blokkades te herkennen en ongelooflijk goed onder woorden te brengen. Daarna worden deze opgelost, wat voor een doorstroming van mijn leven heeft gezorgd . Met haar woorden; Het maakt van de last een uitdaging. "

19-8-2007 05:24:43

"Richtingaanwijzer"

Dimitri Punt

"Ellen is voor mij als een soort ANWB bord; na iedere sessie zie ik welke kant ik uit moet op m'n pad. Zij wijst mij de weg."

9-4-2007 14:15:33

"Respectvol en zeer effectief"

M. Boevé

"Door Ellen heb ik me zelf weer terug gevonden. Haar aanpak is persoonlijk en doeltreffend. Ellen zorgt ervoor dat het probleem bij de bron word aangepakt en heeft mij weer leren genieten."

22-3-2007 17:15:49

"uiterst waardevol en verrijkend"

L. de Jong

"Mijn eerste bezoek was omdat mijn zoontje (toen 4 jr.) ernstige astma had. Na een aantal sessies bij Ellen was niet alleen hij over zijn astma heen maar heeft het mijn relatie met mijn zoon ook verdiept. Daarna heb ik voor vele andere zaken bij haar hulp gezocht o.a. na moeilijke beslissingen waar ik niet meer uitkwam en persoonlijke verwarring, steeds weer kwam er verassend inzicht en bood het bezoek enorme hulp. Ellen brengt steeds weer het beste in je naar boven en heeft echt een heel bijzonder energetisch-contact en intuitie."

9-3-2007 07:13:23

"Elke keer als ik bij haar ben geweest krijg ik een kick!!!"

Jantien Rosman

"Werken met Ellen betekent heel gericht dingen aanpakken. Ze is heel sensitief en heeft precies door wat van belang is om aan te pakken. En belangrijk: ze doet het samen met jou!Het is echt een bevrijding als weggaat en je merkt dat je patroon wat je tegenhoudt in het leven om je te ontwikkelen weg is. Ellen is lief en heel zorgvuldig. Elke keer als ik bij haar ben geweest krijg ik een kick!!!"

5-2-2007 06:26:14

"Heel bijzonder en fantastisch om te ervaren"

Chantal de Vroomen

"Ellen is een zeer lieve vrouw die enorm veel capaciteiten heeft waar ze mij echt mee geholpen heeft. Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan, al is het alleen maar om te ervaren hoe bijzonder haar therapie is en wat het met jezelf doet. Je voelt je helemaal opnieuw geboren als je bij Ellen geweest bent."

29-1-2007 08:08:10

"Ellen is een warm, betrokken en integer therapeute"

V. Overmeer

"Op een fijne manier ga je samen met Ellen aan het werk. Hinderlijke patronen haalt ze op een heldere manier boven water en worden getransformeerd. Ze is warm, betrokken en respect vol, een fantastisch mens en een goed therapeute. Ik vind het werkelijk wonderlijk hoe goed de methode werkt die zij gebruikt. Ik kan haar iedereen aanraden."

19-1-2007 12:07:19

"een professionele therapeute"

Lea Bosma

"In een sessie wordt er gekeken naar de blokkades die op één of andere manier ontstaan zijn in je leven,waardoor er lichamelijke of geestelijke problemen zijn ontstaan. Ik sta er steeds weer van te kijken hoe complex een mens toch in elkaar kan zitten, en hoe gemakkelijk eigenlijk je van die blokkades af komt of kan komen. Wel krijg je natuurlijk wat huiswerk mee om mee aan de slag te gaan thuis. Het is een kwestie van tijd en inzet voor jezelf nemen."

17-1-2007 15:10:34

"Open en zakelijke deblokkade"

A. Kruijswijk

"Op een directe en duidelijke manier worden zaken die je onbewust al jaren blokkeren naar de oppervlakte gehaald. Niets "zweverigs" maar op een open en effectieve manier worden deze blokkades door beide personen inzichtelijk gemaakt en wordt direct een heling in gang gezet. Hierna kan een volgende stap gezet worden, oa deze heling verder te integreren en te verstevigen in je leven. Ook is het mogelijk indien er behoefte is om vanuit deze nieuwe inzichten na enige tijd volgende blokkades naar boven te laten komen."

17-1-2007 03:11:18

"verlichtend"

S. Schrijvers

"Op een snelle en prettige manier verlost worden van bijv angsten, waanideeen en andere hinderlijke dingen die je leven ongewild kunnen beinvloeden. Steeds met veel respect zoekt ze de oorzaak op laat ze je andere mogelijkheden zien. Niets vaags aan. Wel heel effectief."

15-1-2007 11:00:22

"Zeer warm en liefdevol persoon die je op vele vlakken kan helpen!"

Dorine Erkens

"Mijn ervaringen met Ellen zijn zeer goed. Zij heeft mij geleerd mezelf te zijn, op mijn gevoel te vertrouwen en daaruit te leven!"

15-1-2007 04:26:58

"geweldige vrouw , betrokken, kundig"

mieke erkens

"ik ken Ellen al een aantal jaren, ben al vaker bij haar geweest voor consulten . Toen afgelopen september mijn man een hersenbleoding kreeg heeft ze ons gezin enorm gesteund, nu komen wij bij haar voor de verwerking, ze ondersteunt ons geweldig.Ook tussen de consulten door kunnen wij met vragen terecht. Geweldig! Mieke erkens"

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved