yellow line orange line red line

Natascha Lossie

Persoonlijke effectiviteit


Omschrijving

Vanuit een multidimensionaal bewustzijn is het mogelijk om alle klachten die een mens heeft te bekijken op alle lagen van het bewustzijn en hier verbanden tussen te leggen. Mijn werkwijze is zeer grondig en afgestemd op de mens die ik voor me heb. De hulpvraag die je hebt zal door mij met alle zorgvuldigheid worden behandeld.

Tijdens een sessie gaan we in op het probleem en werken naar de kern ervan, waardoor we effectief op diepgaand niveau de onderliggende stukken kunnen helen. Dit wordt door de meeste mensen als prettig en verhelderend ervaren.

Met de volgende klachten zijn goede resultaten te bereiken:
- HSP (hoog sensitiviteit)
- ADHD, Autisme
- depressiviteit
- dwangmatigheid
- angsten (o.a. hoogtevrees, examenvrees), fobieŽn
- onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, weinig eigenwaarde
- trauma, PTSS
- fysieke-, vage- en chronische klachten
- vermoeidheid, burnout

In geval van fysieke klachten maak ik tevens gebruik van de Integra Vitaliteittest. Hiermee wordt inzicht verkregen in de klachten en de oorzaak ervan.

De sessies worden gegeven in mijn praktijk in Den Haag of telefonisch.

Aan de academie Vitaliteitkunde heb ik 17 jaar geleden de opleidingen NEI (neuro emotionele Integratie) en Integra (Integratie natuurlijke reflextherapieŽn) gevolgd. Sindsdien heb ik in mijn praktijk vele mensen met veel plezier en succes behandeld.

De consulten worden door vrijwel alle verzekeraars vergoed. Hoeveel je vergoed krijgt is afhankelijk van je aanvullende verzekering.


Lid Beroeps-vereniging(en):

VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde)Adres & Communicatie

Adres:

Dr. H. Colijnlaan 341
2283XL Rijswijk
Netherlands

Telefoon:

0647763590

Mobiele telefoon:

0647763590

Faxnummer:

647763590

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

90 minuten

Sessie prijs:

90 EUR

 

Referenties

1-9-2017 23:12:34

"Werken aan jezelf met Leef je Kracht is heel bijzonder en helend !"

Pascal Meerveld

" Ik ervaar het werk van Natascha als iets Magisch. Zij kan op een bijzondere manier contact leggen met andere dimensies. Zij is puur en doordrenkt van een enorme passie in wat zij doet. Zij heeft veel te geven, veel te delen, en de manier waarop zij dat doet spreekt mij persoonlijk aan, omdat het precies de pijnpunten raakt welke mij al jaren van geluk en liefde weerhouden. Deze transformeert zij op een bijzondere wijze, zodat blokkades verdwijnen en je hart weer open gaat staan. Ik noem het een persoonlijke APK. Waarom zou je niet aan jezelf werken? Natascha, wat ben je krachtig, wat weet je veel, en wat blijf je daarbij open en nieuwsgierig! Leef je kracht, is dan ook echt de naam welke bij jou past! "

24-8-2017 11:05:39

"De echte kracht ligt in jezelf en zij helpt die te ontdekken"

Vincent

"Ik had altijd hoge pieken en diepe dalen. Natascha heeft mij geholpen om in het centrum van mezelf uit te komen. Wat zij doet is zo specifiek op mij gericht, dat ze precies het juiste aanraakt wat in mij opgelost mag worden. Ik heb gehad dat ik met zware gevoelens en emoties naar binnen ging en letterlijk lachend naar buiten. In mijn omgeving heb ik haar ook aangeraden op basis van mijn ervaringen."

16-4-2009 14:04:42

"Fascinerend...."

Michel

"Natascha transformeert al je emoties,angsten en overtuigingen op een unieke wijze."

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved