yellow line orange line red line

Hilda van den End

Gecombineerde therapieen


Omschrijving

U zit niet lekker in uw vel? U stapt telkens in dezelfde valkuilen? Er zit zand tussen de raderen, zowel op zakelijk als op privégebied?

Om u inzicht te geven in uw problematiek en oplossingsgericht met u te werken, staan de volgende werkvormen tot uw beschikking: Cranio-Sacraal Therapie, Polyenergetische Therapie met als disciplines Hypnotherapie, Gesprekstherapie, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Innerlijk Kindtherapie, Deelpersoonlijkhedentechniek (Voice Dialoque), NLP en EMDR. Tera-Mai Reiki-en Seichembehandelingen.

Bij Coaching en Counselling worden gesprekken gevoerd volgens de Polyenergetische Therapie. De andere werkvormen en disciplines kunnen daarbij ook worden ingezet, indien u dat wenst. Gebleken is namelijk dat vaak aan de coachvraag een onderliggende emotionele problematiek ten grondslag ligt.

De Bach Bloesem Remedies zijn een waardevolle ondersteuning gebleken bij de behandelwijzen, omdat zij een versnelling teweeg kunnen brengen in uw groei- en ontwikkelingsproces.Alleen wanneer u dat wilt.

Mijn behandelwijzen, coaching en counselling zijn plezierig en vervullend, waarbij lachen gewoon hoort. Ze werken bevrijdend zonder het vergieten van "bloed, zweet en tranen".

Het doel is om één te worden met uzelf, waardoor u uw leven (wederom) een goede wending kunt geven.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt geheel of gedeeltelijk mijn consulten, indien u aanvullend bent verzekerd.

Voor verdere informatie bent u welkom op mijn website.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Praktijkadres: Perenstraat 243
2564 RZ Den Haag
Netherlands

Telefoon:

070 - 325 27 65

Mobiele telefoon:

06 - 51 08 17 49

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

60 minuten

Sessie prijs:

60 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved