yellow line orange line red line

Doris Seibert

Gecombineerde therapieen


Omschrijving

Ik ben Integratieve Ademtherapeut, Cognitief Gedragstherapeutisch Medewerker en Heilpädagogin en werk met verschillende soorten interventies waar cognitieve technieken zoals cognitieve herstructurering er net zo bij horen als het werk met de bewuste adem. Integratief ademen zorgt ervoor dat contact ontstaat tussen lichamelijke gevoelens en daarmee verbonden gedachten en emoties. Het is een doeltreffende manier om niet volledig verwerkte gevoelens te laten opkomen en alsnog een plaats te geven. Integratieve ademtherapie is een oplossingsgerichte methode om emotionele en lichamelijke spanningen op eenvoudige en effectieve wijze los te laten.
In 2005 heb ik Mahaádeii AmaMia ontmoet. Ik besloot de opleiding als ELPH-therapeut en later ook als ELPH-leraar te volgen. Sindsdien werk ik enthousiast, met overgave en met succes met deze splinternieuwe therapievorm. ELPH staat voor Easy life program for harmony. Voor meer informatie zie www.mhaadeii.net.


Adres & Communicatie

Adres:

Fultonstraat 179
2562 XG Den Haag
Netherlands

Mobiele telefoon:

06-33220661

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

 

Referenties

10-2-2006 04:23:46

"Ik voel mij weer vrij in mijn eigen lichaam"

H. Ras

"Integratieve ademtherapie: Door de manier van handelen van Doris wordt je op een milde, niet dwingende manier bewust van je eigen lichaam. Ik ben zelf een zeer 'nuchter' mens die voorbijvliegt aan zichzelf maar gelukkig heb ik nu ondervonden dat je heel goed naar je eigen lichaam moet/kunt luisteren en als het ware in gesprek moet gaan met je eigen lichaam. Ik ben op dit moment volledig verlost van allerlei lichamelijke pijnen die absoluut geen enkele lichamelijke oorzaak hadden na vele onderzoeken in ziekenhuizen. De oplossing ligt soms dichter bij jezelf dan je denkt! Bedankt Doris voor je steun!"

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved