yellow line orange line red line

Trijnie Huls

Emotioneel Lichaamswerk ELW


Omschrijving

Welkom bij (leef je leven) voor lichaamsgerichte training en coaching.

Mijn naam is Trijnie Huls, Trainer Emotioneel LichaamsWerk (ELW)®

Zelf leerde ik Emotioneel Lichaamswerk kennen toen ik een burn-out had. Ik heb in die periode verschillende trainingen in lichaamswerk gevolgd, zowel in groepsverband als individueel. Ik heb o.a. geleerd hoe bepaalde gedachten en overtuigingen mijn gevoel en gedrag kunnen beļnvloeden. Hoe belangrijk het is om emoties te uiten i.p.v. te onderdrukken. Het kost energie om vast te blijven zitten in wat je niet wilt. Het geeft energie als je je verlangen leert kennen en de mogelijkheden ontdekt in hoe het anders kan en hier stappen in zet, stap voor stap, met onderzoek naar je eigen grenzen. Ik heb hierdoor meer zelfbewustzijn en kracht ontwikkeld. Het is voor mij een grote waarheid dat alles bij je basis, je gevoel, begint.

Samen kunnen we onze kwaliteiten inzetten door op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, het beste in elkaar naar boven te halen en een bijdrage te zijn voor onze omgeving en een mooiere wereld. Vi la Vida, leef je leven, sta open voor je mogelijkheden, ontdek en geniet!

Ik heb de 4-jarige opleiding tot Trainer Emotioneel LichaamsWerk (ELW)® gevolgd. Ik heb mijn kennis uitgebreid met een specialisatie in ademwerk en een bijscholing in NLP. Sinds mei 2018 geef ik ook paardencoaching, het paard als spiegel in een coachingssessie. Wat voor mij waardevol is in het leven is speelsheid, respect, vertrouwen, zichtbaar zijn en te gaan staan voor wie je bent, te leven met passie. Vanuit die overtuiging geef ik ook mijn trainingen en hoop ik ondersteunend een bijdrage te zijn voor anderen om hun kwaliteiten te (her)ontdekken, in te zetten en vol te leven. Het raakt mij telkens weer te zien hoe moedig mensen hun eigen leven weer in handen nemen, de liefde voor zichzelf hervinden en van daaruit steeds meer vanuit hun kern zichtbaar worden in hun leven.


Lid Beroeps-vereniging(en):

Adres & Communicatie

Adres:

Ferdinand Bolstraat 37
7944VZ Meppel
Netherlands

Mobiele telefoon:

0623355561

E-mail:

Website:

Individuele sessies

Individuele sessies?

Ja

Sessie-duur:

75 minuten

Sessie prijs:

75 EUR

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2020 Soulwork - All Rights Reserved