yellow line orange line red line

Focus Transformatie

Journey therapie


Omschrijving

De Levenskunst van deze moderne tijd.

Marion Gulpers van Focus Transformatie leeft en werkt volgens de levenskunst van deze moderne tijd: Je kunt zelf je leven en je geluk beÔnvloeden! Je kunt inderdaad niet de feitelijkheid van je verleden veranderen, maar je kunt wel je eigen emotionele en mentale reacties op dit verleden verwerken en daarmee veranderen. Dit is een andere kijk op het leven dan dat we vroeger hadden, toen de algemeen heersende mening was dat je moest leren leven en vooral leren omgaan met je verleden en met de ziekten en trauma's die daar uit voort gekomen waren. Door echter aandacht te geven aan de oorzaken en die niet alleen te accepteren maar daadwerkelijk te verwerken, verandert de manier waarop je in het heden staat en daarmee verandert je hele manier van leven. Door inzicht in wie je bent en de verwerking van emoties tot in de kern, geef je jezelf de mogelijkheid te zijn wie je werkelijk bent.

Marion Gulpers van Focus Transformatie is deskundig in verschillende, elkaar aanvullende disciplines om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden tijdens je innerlijke reizen op zoek naar genezing van binnen uit.

Specialisatie: Helende Reis Methode, Bewustzijns Coaching, EFT, TAT, The Reconnection, Reconnective Healing, Soulretrieval, Mindfulness, Geweldloze CommunicatieLid Beroeps-vereniging(en)

BATC, NVJTAdres & Communicatie

Contactpersoon:

Marion Gulpers

Adres:

Lindenlaan 75
1185LC Amstelveen
Netherlands

Mobiele telefoon:

0655988689

E-mail:

Website:

 

Referenties

© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved