yellow line orange line red line

Lichaampsychotherapie - Zoekresultaten


Agenda (0)

Beroepsverenigingen (1)

Therapeuten (4)

Websites / links (0)

Organisaties (0)

Informatie over therapie (0)


Amersfoort Amsterdam Amsterdam Westpoort Arnhem
Assen Den Haag Deventer Geleen
Gouda Groningen Havelte Hengelo (O)
Hoogeveen Kesteren Schoonloo 's-Heerenberg
Usquert Utrecht Zuidoostbeemster Zutphen
Lichaampsychotherapie - Therapeuten

Deventer - Margot Shunya Dopheide - Innertrans staat voor innerlijk groeien & transitie. Een reis naar je wie je eigenlijk in essentie bent. De kern in mijn sessies is contact maken met diepere lagen in jezelf, waarin ik gebruik maak van ervarings- en lichaamsgeoriŽnteerde psychotherapie: dit helpt je op weg om de persoon te worden ..


Geleen - Marij Janssen - Jouw eigenheid en kern zijn de doelen waar we aan werken vanuit de vraagstelling die jij inbrengt. Op zoek naar ontspanning in zowel de spieren van je lichaam als de gedachten in je hoofd. Weer blij zijn met jezelf en met een toenemend zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden dat is het doel waar ik ..


Gouda - Bram Boer - Van blokkade naar vrijheid. Lichaamsgerichte (psycho-)therapie neemt je lichaam als invalshoek van de gesprekken die je hebt over de dingen waar je tegen aan loopt. Oefeningen met lijf en adem verdiepen je ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent. Ook voor meditatie en trainingen.


Schoonloo - Regina Rauw - In de (core-energetische) therapie begeleidt ik mensen op hun weg naar meer blijdschap, passie, zingeving en balans in hun leven. Ik zoek met de cliŽnt naar zijn of haar gezonde en creatieve kern, maar ook naar de blokkaden, die de gezonde balans uit evenwicht hebben gebracht.


© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved