yellow line orange line red line

Innerlijk kind - Zoekresultaten


Agenda (1)

Beroepsverenigingen (0)

Therapeuten (2)

Websites / links (0)

Organisaties (1)

Informatie over therapie (1)


Amersfoort Amsterdam Bunschoten Bussum
De Wijk Den Haag Deventer Dwingeloo
Ee Ee (fr) Enschede Garsthuizen
Groningen Hengelo Lelystad Lieveren
Meddo (Winterswijk) Nieuwegein Nijeholtpade Oldenzaal
Opperdoes Orvelte Westdorp
Innerlijk kind - Agenda

do. 31/5 - Clarity 3 daagse De Groene Draak en de Vierjarige - Hanneke Sloof | Amsterdam
De Groene Draak en de Vierjarige - 3 daagse clarity introductieworkshop Ontdek het Clarity Proces! Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser. In drie dagen maak je kennis met het Clarity Proces en pas je deze kennis direct toe. Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief. Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan gewoon dit leven? Dat je eigenlijk ..


Innerlijk kind - Therapeuten

Enschede - Mahatma Revier - Iedereen streeft op eigen wijze naar geluk. Dit geluk zoeken wij op verschillende manieren: de nieuwe auto of de nieuwe baan moeten ons gelukkig maken of we leggen die verantwoordelijkheid bij een nieuwe partner. Als het nieuwe geluk eenmaal is verworven, blijkt dit na een poos ook niet het antwoord ..


Lelystad - Marjolijn Nijkamp - Innerlijk Kind therapie 'Make friends with your past, so you can leave it at last...' Ontdek wie je diep van binnen bent, welke wensen en behoeften je hebt. Leer hiernaar te luisteren en contact mee te maken zodat je steviger in het leven staat. Door het aangaan en verwerken van situaties uit het ..Innerlijk kind - Organisaties

Deventer - Innertrans - voor innerlijke groei - De reis naar heel worden is een transitie: een innerlijke reis in je persoonlijke ontwikkeling. Innertrans staat voor innerlijk groeien & transitie. Een reis naar je essentie. Met aandacht voor lichaam en geest, dichter bij je essentie komen, bij je oorspronkelijke zelf. Dit bied ik in de vorm ..


© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved