yellow line orange line red line

Gestalttherapie - Zoekresultaten


Agenda (0)

Beroepsverenigingen (5)

Therapeuten (4)

Websites / links (5)

Organisaties (0)

Informatie over therapie (1)


- Amsterdam Blijham Den Haag
Haaren Hasselt Nieuwe Wetering Oirschot
Renkum RosiŤres Rotterdam Utrecht
Zutphen
Gestalttherapie - Therapeuten

Den Haag - Jacqueline Sorel - Praktijk voor individuele en groepstherapie. Gestalt is een praktische therapie die uitgaat van het zelfhelend vermogen van de mens. Niet praten-over, maar praten-met. Hier en nu, accepteren wat er is, bevrijding van oude patronen, meer levenslust. Ook bij 'onverklaarbare' lichamelijke klachten.


Renkum - Jikke Verhulst - Wanneer u worstelt met stress of burn out, met depressie, zingeving, angst of onverklaarbare lichamelijke klachten. Of op zoek naar een kort coachings-traject voor werkgerelateerde problemen of andere problemen in het dagelijks leven kom dan eens kijken op mijn website.


Rotterdam - Frans Commijs - Contact is even noodzakelijk voor mensen als zuurstof en water. Gestalttherapie wordt wel de therapie van het contact genoemd. Uitgangspunt is dat een mens een onlosmakelijk onderdeel is van zijn omgeving die gezin, werk, vrienden en de rest van de wereld omvat.


Utrecht - Edo Corbeek - Het belangrijkste doel van gestalt is je te ondersteunen in het maken en onderhouden van kontakt, zowel met je jezelf (gevoelens, gedachten, behoeften, lichaamssignalen) als met anderen. In gestalttherapie onderzoeken we hoe je: ?jezelf belemmert in je groei, ontwikkeling en in de ontplooiing tot ..


© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved