yellow line orange line red line

Emotioneel Lichaamswerk ELW - Zoekresultaten


Agenda (0)

Beroepsverenigingen (4)

Therapeuten (4)

Websites / links (3)

Organisaties (0)

Informatie over therapie (2)


Amersfoort Amsterdam Bronneger De Bilt
Delft Den Haag Eindhoven Fethiye, Turkije
Groningen Havelte Heerlen Hensbroek
Hilversum Lelystad Meppel Meppel (Drenthe)
Meppen (DR) Mierlo Nijeholtpade Oldemarkt
Opoeteren Opoeteren (B) Poeldijk Schoonloo
's-Heerenberg Soest Tiel Utrecht
Wageningen Wijk bij Duurstede Zutpen Zutphen
Emotioneel Lichaamswerk ELW - Therapeuten

Amsterdam - Norman Brons - Indien u wilt werken aan persoonlijke, werk- of relatiegerelateeerde problemen. Ook voor verwerking van traumatische ervaringen of verlies van dierbaren. Afhankelijke van uw wens/doel wordt gewerkt met: gesprekstechniek, expressie van emoties, focussen, energiebeheer, regressie, ademwerk, innerlijk ..


Amsterdam - Ranjana van Eimeren - Ont-wikkelen tot wie je bent. Sinds 1985 heb ik een praktijk als rebirther en trainer/therapeut emotioneel lichaamswerk.Ik werk zowel individueel als met groepen(dat laatste ook in Frankrijk). Uitgangspunt van waaruit ik werk, is dat iemand goed is zoals hij is en dat het enige waar het eigenlijk ..


Meppel - Trijnie Huls - Welkom bij (leef je leven) voor lichaamsgerichte training en coaching. Mijn naam is Trijnie Huls, Trainer Emotioneel LichaamsWerk (ELW)ģ Zelf leerde ik Emotioneel Lichaamswerk kennen toen ik een burn-out had. Ik heb in die periode verschillende trainingen in lichaamswerk gevolgd, zowel in groepsverband ..


Mierlo - A Visser - Coaching en trainingen voor zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Voel jij je ontevreden, ontmoedigd, verdrietig of gefrustreerd? Heb je moeite jezelf te accepteren zoals je bent? Ben je bang voor de afkeuring van anderen? Verlang je ernaar vriendelijker voor jezelf te zijn en meer zelfvertrouwen te hebben? ..


© Copyright 2001 - 2020 Soulwork - All Rights Reserved