yellow line orange line red line

Coaching - Zoekresultaten


Agenda (5)

Beroepsverenigingen (5)

Therapeuten (2)

Websites / links (3)

Organisaties (1)

Informatie over therapie (2)


Alkmaar Almelo Alphen (gld) Amerfoort
Amersfoort Amstelveen Amsterdam Amsterdam of groet
Apeldoorn Arnhem Assen Baarn
Baarn & Portugal Bathmen Bilthoven Breda
Brunssum Bussum Camperduin De Bilt
Delft Den Haag Deventer Doetinchem
Dordrecht Dwingeloo Ede Eext
Emmen Epe Gendt Groningen
Haarlem Hilversum Holten Hoofddorp
Hoorn IJsselstein Kesteren Klarenbeek
Lagos Lagos - Portugal Lagos/Baarn Lagos-Portugal
Leeuwarden LoulÚ-Portugal Meddo Meddo (Winterswijk)
Meppel Nog onbekend Nunspeet Oldemarkt
Onna (bij Steenwijk) Opoeteren, Belgie Oudkarspel Paterswolde
Portugal Portugal - Baarn Reeuwijk Rijswijk
Rotterdam Santpoort-Zuid Sauwerd 10 min. boven Groningen Sauwerd/Groningen
Schoorl ''s-Hertogenbosch 's-Hertogenbosch Slochteren
Sneek Thuis Usquert Utrecht
Vlissingen Warnsveld Weesp Wijk bij Duurstede
Winterswijk Meddo Woerden Zoetermeer Zoeterwoude
Zutphen Zutphen en via e-amil Zwitserland (Scuol) Zwolle
Coaching - Agenda

za. 23/6 - Event 'Laat je rugzak los' - Mahatma Revier | Amerfoort
Heb jij ook zo?n stemmetje in je dat zegt dat je niet goed bent zoals je bent? Dan heb je moeite om zichtbaar te zijn. Dan please je en ga je over je eigen grenzen om erkenning te krijgen. Het gevoel van afwijzing is echt een dingetje voor je. Genieten van het leven is er al helemaal niet bij. Je wordt geleefd door onzekerheden, door twijfels en emoties waar ..

wo. 5/9 - Verandering? Lichaamsgerichte coaching! - Margit van Harten | Gendt
Wil je * oude patronen loslaten en krachtig en authentiek in het leven staan? * een nieuwe, frisse blik op een vertrouwde situatie (werk, relatie, etc.)? * ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart, je bekken en de puntjes van je tenen? We gaan op een grondige, speelse en ervaringsgerichte manier aan de slag.

wo. 5/9 - Body&Mind sessie - Thuiskomen in je lijf - Margit van Harten | Gendt
Wil je: * vanuit je hoofd landen in je lijf en leren hoe je je helemaal kunt openen? * spanningen loslaten en werkelijk contact maken met jezelf en de ander? * seksuele blokkades opruimen en helemaal vrij, stromend en juicy worden? Wat we denken be´nvloedt onze gevoelens en vertaalt zich in ons lijf.

za. 8/9 - Mindful Coachen opleiding, Informatieavond - Inge Jager | Rotterdam
Ben je ge´nteresseerd om meer verdieping te brengen in jouw werk met mensen? Wil je door kennis van neurowetenschappen, het gebruik van Boeddhistische psychologie en door het inzetten van mindfulness je omgang met andere mensen verrijken? Kom dan naar de gratis informatie bijeenkomst op 30 juni of 8 september in Djoj, Rotterdam.

vr. 19/10 - Mindful Coachen start opleiding Rotterdam 2018 - Inge Jager | Rotterdam
Ben je ge´nteresseerd om meer verdieping te brengen in jouw werk met mensen? Wil je door kennis van neurowetenschappen, het gebruik van Boeddhistische psychologie en door het inzetten van mindfulness je omgang met andere mensen verrijken? Kom dan naar de gratis informatie bijeenkomst op 30 juni en op 8 september van 16-18 u. in Djoj.


Coaching - Therapeuten

Apeldoorn - Caroline Pranger - Kleinschalige praktijk voor begeleiding en therapie m.b.v. innerlijk kind werk en diverse andere methoden. Ook invloeden vanuit lichaamswerk, rebirthing en werken met gebaar en intonatie. Zie website voor meer informatie. Afspraken door de week in de avonduren of overdag op woensdag.


Sauwerd 10 min. boven Groningen - Alida Postema-Buis - Wezenlijk Contact geeft professionele persoonlijke hulp. Zonder wachtlijsten, laagdrempelig en in een veilige en liefdevolle ambiance. Deskundig * Liefdevol * Effectief * Betrokken WEZENLIJK CONTACT, praktijk voor Communicatie en Healing.Coaching - Organisaties

Amsterdam - De StressOntknoping - De StressOntknoping biedt een heldere en concrete methode om stress op te lossen. Je verkrijgt inzicht in de verschillende factoren die meespelen bij stress. Je weet welke invloed je hierop kunt uitoefenen en past deze op een natuurlijke en harmonische manier toe.


ę Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved