yellow line orange line red line

Coaching - Zoekresultaten


Agenda (3)

Beroepsverenigingen (5)

Therapeuten (6)

Websites / links (3)

Organisaties (1)

Informatie over therapie (2)


Alkmaar Almelo Alphen (gld) Amersfoort
Amstelveen Amsterdam Amsterdam of groet Apeldoorn
Arnhem Assen Baarn Baarn & Portugal
Bathmen Bilthoven Breda Brunssum
Bussum Camperduin De Bilt Delft
Den Haag Deventer Doetinchem Dordrecht
Dwingeloo Ede Eext Emmen
Epe Groningen Haarlem Hilversum
Holten Hoofddorp Hoorn IJsselstein
Kesteren Klarenbeek Lagos Lagos - Portugal
Lagos/Baarn Lagos-Portugal Leeuwarden Loulé-Portugal
Meddo Meddo (Winterswijk) Meppel Nog onbekend
Nunspeet Oldemarkt Onna (bij Steenwijk) Opoeteren, Belgie
Oudkarspel Paterswolde Portugal Portugal - Baarn
Reeuwijk Rijswijk Rotterdam Santpoort-Zuid
Sauwerd 10 min. boven Groningen Sauwerd/Groningen Schoorl ''s-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch Slochteren Sneek Thuis
Usquert Utrecht Vlissingen Warnsveld
Weesp Wijk bij Duurstede Winterswijk Meddo Woerden
Zoetermeer Zoeterwoude Zutphen Zutphen en via e-amil
Zwitserland (Scuol) Zwolle
Coaching - Agenda

za. 8/9 - Mindful Coachen opleiding, Informatieavond - Inge Jager | Rotterdam
Ben je geďnteresseerd om meer verdieping te brengen in jouw werk met mensen? Wil je door kennis van neurowetenschappen, het gebruik van Boeddhistische psychologie en door het inzetten van mindfulness je omgang met andere mensen verrijken? Kom dan naar de gratis informatie bijeenkomst op 30 juni of 8 september in Djoj, Rotterdam.

vr. 19/10 - Mindful Coachen start opleiding Rotterdam 2018 - Inge Jager | Rotterdam
Ben je geďnteresseerd om meer verdieping te brengen in jouw werk met mensen? Wil je door kennis van neurowetenschappen, het gebruik van Boeddhistische psychologie en door het inzetten van mindfulness je omgang met andere mensen verrijken? Kom dan naar de gratis informatie bijeenkomst op 30 juni en op 8 september van 16-18 u. in Djoj.


Coaching - Therapeuten

Alphen (gld) - Leo Lambers - Wilt u er een paar dagen tussen uit, boek dan een kortdurend verblijf in onze gastvrije, sfeervolle en landelijk gelegen accommodatie. Wij kunnen u eventueel ondersteunen met diverse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit.


Amsterdam - Sylvia Potemans - Counselling RetroResource Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en Relatietherapie. Bewust Kiezen voor meer Tevredenheid in je leven, relaties en werk. Mijn naam is Sylvia Potemans ik heb ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen naar het succesvol oplossen van individuele- en relatieproblemen.


Amsterdam - Hanneke Sloof - Verandering komt van binnenuit Iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven dat hij vastloopt of even wat hulp kan gebruiken om weer verder te kunnen. Om privéredenen of werkgerelatereerde redenen. Het getuigt van moed én intelligentie om dan ook hulp te vragen.


Apeldoorn - Caroline Pranger - Kleinschalige praktijk voor begeleiding en therapie m.b.v. innerlijk kind werk en diverse andere methoden. Ook invloeden vanuit lichaamswerk, rebirthing en werken met gebaar en intonatie. Zie website voor meer informatie. Afspraken door de week in de avonduren of overdag op woensdag.


Den Haag - Carolien van Leeuwen - Inspirare geeft intuďtieve spirituele coaching en training op het gebied van je Zielspad en je Persoonlijkheid. Of gewoon voor een ´goed ´gesprek! Spiritualiteit en Praktische Psychologie. Intuďtie versterken,emoties verwerken, gevoelens voelen.


Sauwerd 10 min. boven Groningen - Alida Postema-Buis - Wezenlijk Contact geeft professionele persoonlijke hulp. Zonder wachtlijsten, laagdrempelig en in een veilige en liefdevolle ambiance. Deskundig * Liefdevol * Effectief * Betrokken WEZENLIJK CONTACT, praktijk voor Communicatie en Healing.Coaching - Organisaties

Amsterdam - De StressOntknoping - De StressOntknoping biedt een heldere en concrete methode om stress op te lossen. Je verkrijgt inzicht in de verschillende factoren die meespelen bij stress. Je weet welke invloed je hierop kunt uitoefenen en past deze op een natuurlijke en harmonische manier toe.


© Copyright 2001 - 2018 Soulwork - All Rights Reserved