yellow line orange line red line


InEen

Faciliteiten

Omschrijving:

INEEN, school voor energiewerk, healing en reading, bestaat sinds 1995. INEEN biedt een driejarige opleiding tot Healer en Reader en verzorgt cursussen, workshops, trainingen voor Professionals (mensen die in hun werk met andere mensen energiewerk een professionele plaats willen geven). Ook zijn er diverse mogelijkheden voor individuele consulten, coaching en supervisie.

Sinds 2008 is INEEN gevestigd in een prachtig verbouwde bedrijfsruimte op de Veemarkt in het Oostelijk Havengebied.
De grote groepsruimte van INEEN is de basis van alle groepsactiviteiten. Wanneer we de ruimte zelf niet gebruiken verhuren we die graag.

Op de eerste verdieping is een zeer ruimte consultruimte, ook geschikt voor een kleinere groep. Deze ruimte is op diverse tijden beschikbaar, per uur, per dagdeel, of voor meerdere dagen. Ook vaste huur op een aantal dagen per week is mogelijk.

Zowel boven als beneden hebben de gebruikers de beschikking over een keuken, een (boven) of twee (beneden) toiletten, en over een ruime voorraad kussen, fleece dekens, een aantal yogamatten, en een audio-apparaat.

Het pand staat geschakeld met andere panden op een gemengd terrein van kleine bedrijven en woningen, en kijkt uit op een plantsoen. Vanuit de ruimte op de begane grond loop je makkelijk naar buiten.
Overdag is het er rustig, in de avonden en weekenden is het er erg rustig. Er is ruime parkeergelegenheid voor een van de goedkoopste tarieven in Amsterdam. Met het openbaar vervoer is INEEN uitstekend te bereiken.
In de directe omgeving van het pand zijn er diverse gelegenheden waar lunch afgehaald , besteld (en bezorgd), of ter plekke genoten kan worden. Koffie en thee zijn standaard in de keukens aanwezig en inbegrepen in de huurprijs.

De grotere groepsruimte beneden is 5 bij 9 meter groot, heeft een houten vloer met vloerverwarming, een rustige uitstraling en een eigen keuken, twee toiletten en een douche. Er zijn een muziekinstallatie, dekens, yogamatten en 34 stoelen aanwezig.
Op de eerste verdieping is de kleinere ruimte (ongeveer 25 m2)die voor zowel kleinere groepen als individuele consulten gebruikt wordt.
In het pand is ook nog kantoorruimte van INEEN en Margo Kistemaker, die niet verhuurd wordt. De bovenverdieping heeft een eigen keuken en toilet.
Het is mogelijk om in het pand te overnachten (douche aanwezig) met zelf meegebrachte slaapzak en eventueel matje. Dit afhankelijk van de groepen die aanwezig zijn en in overleg.
Huurprijzen hangen af van de ruimte, en van de regelmaat waarmee gehuurd wordt. De ruimtes zijn op verschillende dagen en tijden beschikbaar, voor eenmalig gebruik of langere trajecten.

De prijzen die hier genoemd worden zijn die voor de groepsruimte beneden, en gelden als een serie dagdelen gehuurd wordt.

Faciliteiten:

- Groeps- / praktijkruimte - 45 m2
- Geluidsinstallatie

Adres & Communicatie

Contactpersoon:

Margo Kistemaker

Adres:

Veemarkt 71
1019DA Amsterdam
Netherlands

Mobiele telefoon:

0624797014

E-mail:

Stuur een e-mail

Website:

www.ineen.org

Kosten

Per dagdeel:

90 EUR

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved