yellow line orange line red line


Connection / Coniugium (PCIS)

Omschrijving

De Connection is een onafhankelijk informatieplatform op het gebied van complementaire en integrale seksuologische hulpverlening en zorg.
Het Coniugium is de beroepsgroep hieraan verbonden en houdt zich bezig met professionalisering, kwaliteitstoetsing en accreditering van coaches, educators en therapeuten in het gebied van de complementaire en integrale seksuologie. Hieronder vallen: intimiteitscoaches, sekscoaches, seks/intimiteits eductors, sekstherapeuten, seksuologen gespecialiseerd in toegepaste seksuologie, transpersoonlijke / integrale seksuologen, sekszorgverleners, surrogaat partners en tantra specialisten.

Alle aangesloten therapeuten, coaches en educators werken volgens de uitgangspunten, zoals in de internationaal georienteerde beroepscode voor seksuologische lichaamwerkers staat verwoord.

Dan is er ook...

De Connection opleiding (Summer University 2011). Deze opleiding is een internationale geaccrediteerde opleiding,waar wordt gedoceerd door een team van internationaal erkende docenten, lectoren en professoren met verschillende specialismen op het gebied van relatietherapie, seksuologie, (seksuologisch) lichaamswerk en tantra. De voertaal is Engels.

Adres & Communicatie

Contactpersoon:

Dr. Tara Long

Adres:

P/a Standaardmolen 10
2404JK Alphen aan den Rijn
Netherlands

Mobiele telefoon:

0649987435

E-mail:

Stuur een e-mail

Website:

www.deconnection.org

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved