yellow line orange line red line

Re´ntegratie

 

Life Alignment

Richard Hereijgers


Weten wat je wil,...Je doelen bereiken,...Tot je recht komen komen,...Waardering,...Plezier in je werk,...Toenemende verdiensten,...Tevredenheid over gemaakte keuzes...

Voor je ontwikkeling als mens vervult je loopbaan een essentiŰle rol. In je loopbaan kun je jezelf verwezenlijken. Daarbij is plezier in je werk belangrijk. Als je plezier hebt in wat je doet kom je het best tot je recht.

Een re´ntegratietraject is vergelijkbaar met een loopbaanbegeleidingstraject waarbij het einddoel duidelijk gedefinieerd is, namelijk het vinden van een baan. Het traject biedt de structuur en begeleiding om te ontdekken wat je wilt, belemmeringen op te ruimen, de goede keuzes te maken, en met je wens(en) aan de slag te gaan. Door middel van gesprekken en aan de hand van diverse oefeningen wordt duidelijk wat voor baan bij jou past. Daarna wordt een actieplan gemaakt en wordt je gecoacht om daadwerkelijk die bij-jou-passende baan te vinden.

In het re´ntegratietraject kan een vitaliteitstraject van het Divine Vitality Centre opgenomen worden. Dit heeft als doel om je beter over jezelf te gaan voelen ( 'een gezonde geest in een gezond lichaam' ). Doordat het zelfvertrouwen toeneemt kunnen kunnen er betere resultaten bereikt worden.

Voor wie?
Het re´ntegratietraject is bedoeld voor werknemers in de ziektewet of mensen met een WW- of WAO-uitkering.

Kosten:
Door middel van een individuele re´ntegratie overeenkomst (IRO) worden de kosten door het UWV vergoed.

Meer informatie?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriŰnterend gesprek.

Bron:  http://www.life-alignment.nl

ę Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved