yellow line orange line red line

Wat is Progressive Mental Alignment (PMA)

PMA werkt praktisch en eenvoudig. PMA bereikt veranderingen in onze perceptie en ons gedrag die al na de eerste toepassing merkbaar en permanent zijn.

Het succes van de PMA methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over ons functioneren. PMA is een revolutionaire 2e generatie breinmethode die werkt zoals ons brein werkt!

PMA vormt de verdiepingsslag op bestaande, 1e generatie, training- en coaching methodieken. Methodieken op psychologische, lichamelijke en/of metafysische grondslag, voornamelijk gebaseerd op conditionerings technieken.

Ontwikkelingen in de ?nieuwe biologie? tonen dat ons gedrag in werkelijkheid niet wordt bepaald door onze genen, maar door een samenspel van onze waarneming en onze eerdere ervaringen. In dat elementaire proces verwijdert PMA de blokkades die de oorzaak zijn van onze emotionele remmingen en beperkende paradigma?s. Doordat PMA de blokkades permanent verwijdert bij de bron zijn we er voorgoed van bevrijd. Precies dŠt maakt PMA anders.

De resultaten zijn voor iedereen specifiek, want PMA helpt je om jouw eigen remmende factoren te ontdekken en te verwijderen. Je zult aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden die zich dan voor je ontvouwen. Geen zweverige zaken, alleen praktische beginselen die bij iedereen hetzelfde werken. Of om de celbioloog Bruce Lipton te citeren: ?There are no empty boxes here, no devotion, it?s actually just molecules?.

PMA is een spannende ontdekkingsreis in je eigen brein en de wereld van je onderbewustzijn met enorme voordelen als resultaat in termen van energie, gezondheid, creativiteit, communicatievermogen, innerlijke rust en plezier in je leven. De verbleekte belofte ?Je ware potentieel leven vanuit vrije wil? krijgt met PMA een volledig nieuwe inhoud.

De Nederlander Joop Korthuis (1950) is de ontwikkelaar van de PMA methode. PMA is tot stand gekomen op basis van zijn intensieve studie van de nieuwste neurowetenschappelijke vorderingen en meer dan 25 jaar ervaring in de medische professie en in personal coaching. Vanuit zijn holistische manier van denken ontwikkelde hij de Progressive Mental Alignment | PMA Training en Coaching methode. Korthuis woont en werkt in Amerika en geeft leiding aan het PMA Institute in Orlando, Florida.

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved