yellow line orange line red line

Helende reis of journey therapie

Bewustwording en heling van fysieke, mentale en emotionele problemen middels een intern onderzoek.

De Helende Reis of The Journey Therapie ģ is een methodiek die is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een krachtige manier om te werken aan het bewustwordingsproces van een fysieke klacht, een mentale blokade of emotioneel probleem.

Het kenmerkende van De Helende Reis is dat je middels intern onderzoek de hele cirkel rond maakt: van bewust maken van de blokkades en de gevoelens, naar de innerlijke dialoog ter verwerking van de opgeslagen emoties met als gevolg de vergeving in jezelf vinden. Als afronding ervaar je de heelheid in jezelf en kun je die zelfs projecteren naar de toekomst toe.

In De Helende Reis worden verschillende technieken op een zodanige wijze samengevoegd dat een werkelijke, diepgaande genezing plaats kan vinden. Je wordt je niet alleen bewust van wat er ligt, maar gaat ook door het hele proces van verwerken. Dit gaat zo diep dat zelfs op celniveau de imprint van de emotie opgelost wordt. In dat opzicht is De Helende Reis werkelijk uniek. Er wordt gewerkt totdat heelheid bereikt is, vandaar dat Helende Reis sessies 1,5 tot 3,5 uur kunnen duren. Hierin ligt juist de kracht van deze techniek: je bent niet klaar wanneer de klok dit aangeeft, je bent klaar als het klaar voelt!

Er zijn verschillende soorten reizen:

* Emotionele Reis: intern onderzoek voor algemeen emotionele problematiek.
* Fysieke Reis: intern onderzoek voor lichamelijke klachten.
* Designer Reis: een volledig op de cliŽnt afgestemd intern onderzoek dat een combinatie is van verschillende soorten reizen waardoor zowel een diepgaande emotionele als fysieke heling plaats kan vinden.
* No-Ego Reis: intern onderzoek in de oer-pijn of oer-angst waar het ego op steunt. Los van je ego kun je zijn wie je werkelijk bent.
* Levensdoel Reis: intern onderzoek naar je persoonlijke levensdoel. Waartoe ben je hier?
* Reis van Overvloed: Ervaar je overvloed in je leven of eerder schaarste? Je kunt op ieder gebied onderzoeken waar je jezelf saboteert in het ervaren van overvloed: relaties, geld, gezondheid en vitaliteit, spiritualiteit etc.

Lees voordat je een proces gaat doen het boek van Brandon Bays. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe het proces werkt zodat je daar een bewuste keuze voor maakt. Neem na een Journey de rest van de dag vrij zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.


Bron: True Insight http://www.trueinsight.nl

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved