yellow line orange line red line

Energie

 

Bio-resonantietherapie

Marion Gulpers
Bio-resonantie is gebaseerd op nieuwe inzichten uit de wetenschap van de biofysica: de kwantum fysica van het levende weefsel. Het is de geneeskunde van het nieuwe tijdperk. Het is een geneeskunst die aan kan vullen waar huisartsen en ziekenhuis specialisten tegen de grenzen van hun mogelijkheden aanlopen. Het is een geneeskunst die ook heel geschikt is als preventieve geneeskunde.

Hoe werkt het?
De werking van Bio-resonantietherapie kan als volgt uitgelegd worden. De natuurkundigen van deze tijd hebben ontdekt wat de Oosterse wijsgeren al millennia onderwijzen: alles wat we waarnemen inclusief ons zelf, bestaat uit energie. Men heeft het laatste deeltje (kwantum) nog niet gevonden, maar het is inmiddels wel duidelijk dat materie voor 99,99% bestaat uit energie en slechts voor 0,01% uit massa. D.w.z. we zijn eigenlijk niet opgebouwd uit massa maar uit energie velden! En dat geldt voor alles om ons heen: het hele universum en alle fenomenen in het universum bestaan uit energetische trilling. Wat ieder fenomeen in het universum uniek maakt is de frequentie van deze trilling. Er zijn letterlijk triljoenen verschillende frequenties en iedere soort op de aarde en iedere molecuul vibreert op haar eigen, unieke frequentie.

Wetenschappers zoals dr Royal Rife hebben gedurende vele jaren de frequenties van ziekteverwekkers van verschillende ziekten zoals Herpes, Polio, Meningitis, Tetanus, griep en vele andere ziekten onderzocht. Wat men in de Bio-resonantie therapie doet is de frequentie van de aanwezige ziekteverwekkers door het lichaam van de cliŽnt zenden. Door deze organismen bloot te stellen aan de frequentie waarop het van nature op vibreert, maar dan vele malen sterker, raakt het organisme zodanig verstoord dat het vergaat door structurele stress. Een beetje zoals een bal ontploft als je er maar lang genoeg lucht in blijft blazen. Of zoals je een glas kunt laten kapot springen door een intense muzikale toon: de moleculen van het glas trillen zelf al op een bepaalde frequentie. Als je deze frequentie zingt , de juiste toon dus zingt, gaat het glas mee resoneren. Maar de trilling van de moleculen van het glas wordt dan zo intensief dat het glas breekt: het glas wordt dus door zijn eigen ?toonŲ vernietigd! Op precies dezelfde manier worden organismen zoals parasieten, bacteriŽn en virussen vernietigd. Daar deze organismen op een geheel andere trilling vibreren dan de mens, is Bio-resonantie therapie als geneeswijze geheel onschadelijk voor de mens.

Bio-resonantietherapie kan ziekmakers uitschakelen, hormonen en enzymen repareren, schimmels en parasieten doen verdwijnen, weefsels aanzetten tot herstel en psychische trauma's en stress verdrijven. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld. Denk aan Artritis, Artrose, Reuma, ziekten door virussen en bacteriŽn, huidziekten, ontstekingen, maag- en darmklachten, ME, Fybromyalgie, MS, Suikerziekte, parasieten belasting, enz.

Bron: True Insight http://www. trueinsight.nl

 

Helende Reis

David Shvarts


The past year brought me the freedom within and freedom outside. The issues are still there and the reactions are still there, although the intensity and the duration are short.

Real results: no more ?hidden agendasŲ with my friends and my relatives, that results in open and better relationships.
Clear and open communication creates much more free time for myself and my dearest around me.
Although my awake time during the day is much longer, my energy is high and I am not tired.
The purpose and direction are back into my life, and although there is some weight to be carried along it doesn?t wearies me down. And it doesn?t hold me back. It results in action oriented day and aliveness.
Most important the above mentioned behaviour and the results are not just sporadic experiences of inner satisfaction, it is a permanent state of being.

Bron: persoonlijke ervaring http://www.youneverwalkalone.net

 

TAT

Marion Gulpers


TAT (Tapas Accupressure Technique) is een genezingsmethode ontwikkeld door Tapas Flemming. Flemming werkte als accupuncturiste ook met NEAT en ontdekte de eenvoudigere en diepgaandere werking van wat nu TAT heet. Ze constateerde dat TAT een diepere, snellere en completere werking heeft. In tegenstelling tot NAET, kan je TAT ook nog eens zelf doen zonder therapeut.

TAT werkt, door terwijl je aan een probleem denkt, je vingers op een paar acupunctuurpunten te houden met een derde vinger op het derde oog. De andere hand ligt op het achterhoofd. In deze houding ga je door 7 stappen. Deze stappen leiden je van het probleem naar de oorzaken, naar de plaatsen waar het probleem zich voordoet, en je eindigt met totale vergeving van alles en iedereen die met dit probleem te maken heeft, inclusief jezelf. Door deze mooie afronding kun je met TAT dieper gaan dan met EFT.

Het grote voordeel van TAT is dat je problemen kunt oplossen zonder dat je precies weet waar ze vandaan komen. In een van de 7 stappen die je doorloopt los je alle oorzaken op zonder ze eerst een voor een uit te pluizen. Dit maakt TAT erg eenvoudig en makkelijk te leren en thuis zelf te doen.

Bruikbaarheid
TAT is bruikbaar voor alles waar je EFT ook kan gebruiken, d.w.z. trauma, fobie, negatieve overtuigingen, en bijv. lichamelijke klachten en uitermate geindiceerd voor allergieŽn.
TAT werkt regelmatig grondiger, dieper en sneller dan EFT. De systematiek en denkwijze is uitgebreider en completer dan EFT. Wel kan
bbijvoorbeeld een pijnlijke herinnering eerst sterker voelbaar worden voordat het minder wordt. Bij EFT is dat niet zo. Maar doordat je doorgaat met het doorlopen van de 7 stappen, kom je ook dan uiteindelijk tot afronding. Ook wordt tijdens de TAT behandeling de techniek EFT gebruikt indien nodig.


Op de Amerikaanse website van Tapas Flemming zelf kun je meer informatie en een video van de methode vinden. Klik hier voor de website: www.unstressforsucces.com

Er is zelfs een gratis E-boek dat je kunt downloaden en er zijn video's te bestellen.

Bron: True Insight http://www.trueinsight.nl

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved