yellow line orange line red line

Uw brein als medicijn - De genezende kracht van de hersenen

Zeven natuurlijke behandelwijzen volgens Dr. David Servan-Schreiber

Diep in de hersenen zit een deel dat ons gevoel, humeur, gedrag onze bloeddruk, ons immuunsysteem, kortom alles wat met ons welbevinden te maken heeft, beheerst: het emotionele brein. Door controle te krijgen over dit deel van de hersenen, is het mogelijk om stoornissen die voortkomen uit trauma's, depressie, angsten en stress zelf te genezen.

Vanuit deze opzienbarende benadering beschrijft Dr. David Servan-Schreiber zeven natuurlijke behandelwijzen die uitgaan van de eigen genezende kracht van de hersenen. Zijn methode is gebaseerd op baanbrekend onderzoek in het Shadside Hospital van de gerenomeerde universiteit van Pittsburgh en biedt een effectief alternatief voor de vaak langdurige en ingrijpende behandelingen als psychoanalyse en antidepressiva.

Een woord over de schrijver: Dr. David Servan-Schreiber is professor in de klinische psychiatrie aan de universiteit van Pittsburgh en
voorzitter van Essentia Consulting, een organisatie die stress-managementprogramma's ontwikkelt voor ziekenhuizen en andere instellingen. Hij heeft voor zijn werk diverse onderscheidingen gekregen en is gestationeerd in Parijs.

Dr. David Servan-Schreiber schreef het boek "Uw brein als medicijn".

Hier volgen de 7 methoden:
- Hartcoherentie (heel belangrijk te leren luisteren naar je hart letterlijk)
- Emdr (neuro-emotionele integratie door oogbewegingen)
- Acupuncture (beheersen van de Qi)
- Omega 3 (het voeden van het brein)
- liever adidas dan prozac ( bewegen)
- lichtenergie
- emotionele communicatie

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved