yellow line orange line red line

Contact en communicatie

 

Integrale psychologie


Elk legitiem aspect van menselijk bewustzijn en alle denkbeelden daarover onder een dak brengen.
Ken Wilber heeft een werkelijke integratie geboden van bewustzijn, psychologie en therapie.
het put uit honderden bronnen, oost en west, oud en modern. Wilber schept een psychologisch model dat verschillende ontwikkelingsgolven,ontwikkelingsstromen, bewustzijnstoestanden en het zelf omvat en hij volgt op de voet de weg van elk van deze elementen van onderbewust tot zelfbewust naar super/boven bewust. Het is een synthese van het premoderne, moderne en postmoderne denken en is te beschouwen als een samenvatting van denken verdeeld in 14 diagrammen en 21 grafieken. Met NLP samen met de integratieve manier van denken worden dus alle stromingen ingezet tijdens coaching omdat elk individu uniek is, er worden op de persoon duidelijke lijnen aangegeven aan de persoonlijke transformatie.Met NLP en lichaamscommunicatie wordt bijvoorbeeld gewerkt met de chakraīs en met eigen fysieke houding en taal.

Bron: Ken Wilber http://www.kenwilber.nl

 

naar het hart van communicatie

eric schneider


Door middel van nlp leren hoe met spiritualiteit en emotionele ontwikkeling onze eigen intelligentie te verhogen.
Door toepassingen van NLP wordt spirituele ontwikkeling toegankelijker en krijgen we duidelijk een praktisch antwoord op vragen.
Dit boek beschrijft NLP niet als een psychologische technologie , maar als een levenshouding , een manier van denken en communiceren die ons leert te leren van het succes van anderen.

Bron: nlp en spiritualiteit http://www.arcturus.be

© Copyright 2001 - 2019 Soulwork - All Rights Reserved